Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Test ciazowy

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny zrobiłam wczoraj i dziś teść i druga kreska jest słaba... Jestem dwa dni przed miesiączka i staramy się z mężem o dziecko.... Czy jestem w ciąży jak druga kreska jest ale jest slaba

Gość gość
Odczekaj kilka dni i powtórz test. Kreska będzie z czasem grubsza. Po co ten pośpiech?

Gość gość
A tak już nie mogła wytrzymać ;-) wiecie jak to jest ;-)

Gość gość
a czy będąc w ciąży,można mieć w terminie miesiączki plamienie ? bo jakos nie mam 'normalnego" okresu,,,tylko plamienie

Gość gość
Ja tam test ciążowy robiłam 2 razy tylko -i oba razy 1-2 tyg. po terminie okresu. Więc da się. A dodam że ciąże były planowane. :) Może być plamienie/ krwawienie w ciązy. Ale każdy taki przypadek nalezy koniecznie sprawdzić u ginekologa. Więc zrób test i wyjasnij sprawę.

Gość gość
To jeżeli dwóch dni nie możesz zaczekać, bo jesteś taka niecierpiliwa to jak później wytrzymasz 9 miesięcy? Już pewnie na pierwszej wizycie będziesz chciała znać płeć, a w 10 tygodniu będziesz doszukiwać się kopniaków! Trochę cierpliwości...

Gość gość
Nie osadzajcie mnie tak... Nie jestem wariatka po prostu wam zadałam pytanie czy mogę być w ciąży... Ale oczywiście wszyscy mnie osadzaja zamiast odpowiedziec

Gość gość
Oczywiscie ze możesz ja tez tak mialam a z każdym nastepnym dniem kreska była mocniejsza. Teraz z mężem znowu staramy sie o dziecko dzisiaj zrobilam test ale niestety negatywny w sobote powtórzę i moze jednak sie udało. Doskonale cie rozumiem ja testy zamawiam hurtowo i robie codziennie

Gość gość
Autorko, ja Cię nie osądzałam. :)Jest blada kreska i ok. Może tak być. Teraz musisz odczekać kilka dni -i po terminie okresu zrób kolejny test. Dostałaś przecież odpowiedź.

Gość gość
Dziewczyny cierpliwości...........