Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wypada kupic w prezencie perfumy 50 ml ?

Polecane posty

Gość gość

na ogolnym nikt mi nie odpowiada dysponuje budzetem do 250 zl. chce kupic jeden zapach wiem ktory, ale styknie mi tylko na 50ml .. i nie wiem czy wode toaletowa czy perfumowana ? pomoze ktos

Gość gość
tak wypada, do tego dorzuc czekoladki i jest ok ;)

Gość gość
Hej, 50 ml wystarczy na prezent. Wybrałabym wodę perfumowaną ponieważ ma większe stężenie olejków i dlatego dłużej zapach utrzyma się. InfO: Prawdziwe perfumy zawierają największe stężenie olejków, które waha się między 25% a 43%. Stężenie olejków zapachowych w wodzie perfumowanej mieści się w granicach 10-25%. Woda perfumowana jest często wybierana przez kobiety, gdyż jej zapach długo utrzymuje się na ciele. Woda toaletowa to drugi po wodzie perfumowanej równie częsty zakup. Stężenie olejków w EDT to 5-10%. Woda kolońska posiada najniższe stężenie olejków zapachowych, gdyż mieści się ono w granicach 3-5%.

Gość gość
Dziekuje ale tu jest moj blad. :) Bo z tej linii meskiej nie ma niestety wody perfumowanej . czy tos molgby mi wyjasnic roznice jesli sie zna ? Chodzi mi o perfumy LACOSTE Pour Homme. Nie rozumiem, bo widze, ze są i czarne i szare pudelka , czym sie roznią ? Ja pamietam tylko butelke ktora mial chlopak. Widzialam w empiku te perfumy po niecałe 200 za 100 ml. Jak to sie ma do cen w Sephorze gdzie 50 ml kosztuje 229 ?

Gość gość
nie kupuj w Sephorze czy Douglasie bo tam głównie płacisz za ich czynsz:/ Moje w Sephorze kosztują 370zł, na iperfumy kupuję po 200zł:)

Gość gość
Tylko ze ja juz nie zdąże na iperfumy :( Kase dostalam dopiero dzis, a prezent potrzebuje na jutro . A znasz sie na LAcoste ? Powiedzialabys mi jaka roznica ? I co z tym empikiem bo to dziwne, ze maja tak niskie ceny.

Gość gość
up