Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co musi miec w sobie mezczyzna po 30 by zainteresowala sie nim studentka 5 roku?

Polecane posty

Gość gość

Zapraszam do dyskusji :)

Gość gość
Pieniądze, które zapewnią jej poczucie bezpieczenstwa.

Gość gość
Dziekuje za odpowiedz.

Gość gość
Chcialbym miec mlodsza zone, taki zwiazek ma szereg zalet i to dla obu stron :)

Gość gość
Najnowsze informacje informacja o zakazie chrztu dzieci fałszywa poczytajcie sobie na necie

Gość gość
To samo co musi mieć żeby zainteresowała się nim równolatka:D bo to nie jest tak że przyciągnie się tylko młodsze, albo wszystkie albo nic🖐️

Gość gość
Musisz od początku pokazywać jak bardzo Ci na niej zależy, jak wiele posiadasz i, że będziesz się z nią dzielił. Przyjeżdżaj po nią na uczelnię drogim autem, zapraszaj w fajne miejsca, ubieraj się elegancko, raz na jakiś czas kup jej coś ładnego np biżuterię.

Gość gość
Młody wygląd, duuużo energi - więcej niż rówieśnicy Dojrzałość emocjonalną Chęć do założenia rodziny Stabilność finansową, zarobki na poziomie swojego wieku

Gość gość
Informacja o zakazie chrztu dzieci fałszywa poczytajcie sobie na necie namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Pełny portfel, oszczędności na lokacie i własne mieszkanie a najlepiej dom.

Gość Taki_jeden_964
Kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa, kasa ...może jeszcze do tego przydałoby się... troche kasy. to jest miód na kobiety. :)

Gość Taki_jeden_964
No i pamiętaj kobieta kocha dopóki jest kasa. Także musi być pewne źródło dochodu, nie tymczasowe. :)

Gość gość
aha no i ważna sprawa, może nawet ważniejsza (wiem, że to niedorzeczne) od kasy... musisz chcieć szybkiego ślubu... nie mieszkać ze starymi, mieć na karku kredyt, drogie auto.... inaczej jesteś nieudacznik i żadna nawet nie spojrzy na ciebie hahaha :)

Gość gość
Kolega jest w w wieku ok 40lat, kawaler całe życie w związku co najwyżej przez tydzień:) Zwykły pracownik fizyczny ale na pewno nie złota rączka. Powiedział mi że chciałby młodszą tak w wieku 25-30 lat. Poklepałem go po plecach i powiedziałem powo chłopie :) Ludzie to mają marzenia :)

Gość gość
istotnie 40 letni kawaler pracujacy fizycznie moze tylko pomarzyc o kobiecie w wieku 25-30 co innego (przykladowo) 35 letni manager , nie dosc ze mlodszy, to jeszcze prestizowa i dobrze platna praca :) taki ktos powinien byc w stanie poderwac ladna studentke 5 roku i ją rozpieszczać...

Gość gość
Musi być przede wszystkim optymistą, mieć plany, marzenia, zainteresowania żeby nie skupiał się tylko na swojej dziewczynie. Oczywiście taki chłopak wolny w tym wieku jest rzadkością gdyż zapewne ma już soją druga połówkę, jeśli jeszcze nie ma i nie był jeszcze w związku to lepiej takiego nie brać bo to kot w worku :) No ale załóżmy że to ten pierwszy i w dodatku wolny i po jakimś związku to wtedy na pewno nie zainteresuje się byle studentką po 5 roku, tylko musi ta dziewczyna mieć jakieś plany, zainteresowania itp :)

Gość gość
-przystojniejszy niz jej rowiesnicy z 5 roku -celebryta-piosenkarz, gitarzysta, pilkarz itp. lub oryginalny artysta lub powalajacy inteligencja lub wyjatkowo przedsiebiorczy biznesmen, nie jakis kretacz ani ryzykant ale ktos kto umie wykorzystac sytuacje i wlasne umiejetnosci

Gość gość
Kobiety i tak dużo nie zarobi, a własny, ładny dom i dzidziuś jej się marzą. Przecież koleżanki już dawno mają, bo albo rodzice jej kupili albo rodzice jej męża lub sam mąż biznesmen. :D Nie znam kobiety (oprocz celebrytek) która by za własne pieniądze dom wybudowała. Jeśli jest kasa to i ładna 20-stka się znajdzie.

Gość gość
:D

Gość gość
Mam 68 lat, jestem studentką 5 roku. To jak, kiedy się umawiamy?

Gość gość
Musi mieć dobrego .uja

Gość gość
dziekuje za wszystkie odpowiedzi pozdrawiam

Gość gość
16:44 Dobre :D

Gość gość
Nigdy bym nie chciala takiego starego fiuta obrzydliwe .. uważam że tylko facet bez honoru ruszy sporo młodsza A ona to taka zwykła zdz**a.. nikt nie ma ochoty macac starego wacka . Ale wam nie przkadza że kobieta się was zwyczajnie brzydzi i zdradza z rówieśnikiem na boku. Puści faceci bez żadnych zasad

Gość gość
Mogę Ci powiedzieć co miał mój mężczyzna, że się nim zainteresowałam. Ja byłam na 5 roku, on miał 32 lata. Był idealnie w moim typie - smukły, dobrze ubrany, piękne niebieskie oczy, cudowny uśmiech, rude włosy. Jest znakomicie wykształcony, mówi płynnie w 3 językach obcych, jest niesamowicie oczytany, inteligentny, błyskotliwy, sarkastyczny. Nie ukrywam, że rolę odegrało też to, że miał swój dom, dobre auto i bardzo dobrze zarabiał. Byłam przyzwyczajona do życia na pewnym poziomie i nie chciałam tego zmieniać. Teraz jesteśmy już po ślubie i nie zamieniłabym go na inny model.

Gość gość
Zapamiętaj z******ty wygląd musisz robić wrażenie na każdej w galerii handlowej