Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie w sprawie odkurzacza.Proszę

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, pomóżcie w sprawie odkurzacza. Poszukuję odkurzacza, który ma mocną siłę ssącą. Nie musi być energooszczędny, nie musi być cichy. Chciałabym zmieścić się w kwocie do 1000 zł. W domu mam płytki i panele i jeden mały dywanik pod stolikiem. Chciałabym też go wykorzystać do sprzatania samochou, może też do wyprania tapicerki. Najlepiej żeby był bezworkowy. Może jakiś wodny. Wiem, ze mam dużo wymagań jak za tą kwotę, ale może ktoś mógłby się podzielić doświadczeniami. Z góry dziękuję.

Gość gość
A ty niczego nie wypatrzyłaś sama? Nie masz żadnych typów?

Gość gość
odkurzacz za 1000zł? a mówią ,że w Polsce bieda, ja mam za niecałe 200 zł i nie narzekam

Gość gość
Wypatrzyłam thomasa multclean x10 parquet, ale on kosztuje 1400. Trochę dużo jak dla mnie. Bieda...hm... Na czystości się nie zaoszczędzi. Co to za dobry odkurzacz za 200 zł. Z chęcią kupię jeśli naprawdę jest dobry. Miałam już kilka odkurzaczy za ok 200-300 zł i nie dość że to co odkurzyłam wracało do pomieszczenia, to po roku były do wyrzucenia. Ale zgodzę się, że nie zawsze odkurzacz musi byc drogi by był dobry... jak z wszystkim.

Gość gość
normalny odkurzacz, który służy do odkurzania, bez jakiś dodatkowych super funkcji, w moim mieszkaniu sprawdza się dobrze. Zelmer Elf 3

Gość gość
Ciche i skuteczne odkurzacze robi http://www.kerpol-karcher.pl/ . Korzystam od dłuższego czasu i sprawdza się nawet w bardzo ekstremalnych sytuacjach.