Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy po 36 roku można poznac jeszcze męża czy nierealne

Polecane posty

Gość gość

czy po 36 roku można poznac jeszcze męża czy nierealne

Gość gość
Szukajcie a znajdziecie. Proście a będzie wam dane. itd. itp.

Gość gość
Znam kobiety którym się to udało. Ich partnerzy to porządni, dobrzy faceci. Grunt to pożegnać się z nadmiernymi wymaganiami.

Gość gość
Pewnie, że można. Zarejestruj się w katolickim biurze matrymonialnym, chyba że jesteś z odzysku, to faktycznie trudniej. Bo tak czasem jest, że niejeden myśli, że skoro poprzednik nie chciał cię mieć na wyłączność, to po co ja mam się w taki związek pakować? No i się nie oświadcza, tak czasem bywa, że chodzi tylko o te chwile w łóżku i tego nie przeskoczysz.

Gość 36 latka z września
Ja zamierzam :) Szukam młodszego :) Powodzenia koleżanko :P

Gość życie zaczyna się po
Ja 46 lat, moja miła 39, poznaliśmy się dwa lata temu. Oboje po przejściach. Niebawem szczęśliwi rodzice. Rozważamy ślub, ale raczej ze względów formalno-prawnych, do szczęścia nie jest nam potrzebny.

Gość gość
mozna ale latwo nie bedzie czesto to z odzysku panowie z alimentami kredytami i zj******a psyha taka prawda czas na szukanie partnera byl wzcesniej

Gość gość
Wg mnie jest super łatwo, ale trzeba celować w młodszych

Gość gość
W saunie się czasami fajni pojawiają. Na golasa wyglądają świetnie.

Gość gość
niestety ciezko.....nie uszukujmy sie..ja mam 37 ,rozwod i zebym nie wiem jak wspaniala byla to mozesz zapomniec...mlodsi ciagna do lozka a starsi zonaci..teraz sa ciezkie czasy i znalezc partnera do zycia to jak wygranie w totka.niestety..ja do brzydkich kobiet nie naleze ale niestety ciezko jest.nikt nie chce sie wiazac na stale.a w tym wieku to juz kosmos.

Gość gość
W tym wieku to raczej z odzysku facet... wolni też są, ale zazwyczaj tacy już w ogóle nie planują małżeństwa, tylko im na seksie zależy, albo jacyś nieudacznicy... Można poszukać wśród rozwodników, czasami się trafiają normalni, których np. żona zdradziła... Trzeba tylko wybadać sprawę, czy tonie on zdradzał, albo czy nie pije albo nie jest agresywny. Na początku tacy świetnie się maskują, trzeba poznać jego środowisko, rodzinę, znajomych, żeby nie wpaść w bagno.