Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna sytuacja...

Polecane posty

Gość gość

Skoro uprawiałam seks z chłopakiem 5/6 dni przed okresem(okres trwa u mnie 28/32dni) i nie doszedł we mnie bo zdążył i dostałam po tych 5/6 dniach normalna miesiączkę to czy moge byc w ciazy, czy po 5 dniach i tak za szybko na brak miesiączki bo nie rozumiem tego...

Gość gość
niedostałabyś okresu, to są dni niepłodne a i tak skoro zdążył to nie ma co sie bac

Gość gość
Tylko nie wiem czy moj organizm zdążył "zakodować" ze nie jestem w ciazy i dostałam miesiączkę czy jeszcze nie zdążył i mimo wszystko dostałam...

Gość gość
Poczytaj sobie jak wygląda cykl miesiączkowy to nie będziesz musiala myśleć tym czy organizm coś "koduje".

Gość gość
Nie jestem jakos super doświadczona w tych cyklach, wiec tez zwróciłam sie do Was o pomoc, moze mi jakos przybliżycie ta sytuacje...:/

Gość gość
To ile masz lat, że nie uczyłaś się w szkole o cyklu miesiączkowym?

Gość gość
W gimnazjum cis tam wspominano, ale nie mozna tego nazwać nauka...czy jesli któraś z Was wie i jarzy temat w 100% to tak ciezko udzielić jednej odpowiedzi...? Jak na razie tylko spamujecie a nikt nie napisał niczego konkretnego...

Gość gość
Nie zasmiecaj mi tematu wysyłaniem dwa razy tego samego linku. Zadałam pytanie czy to ze dostałam okres 5dni po ryzykownym stosunku świadczy ze nie jestem w ciazy?