Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mówicie że w Polsce nie robią cc tylko ze wzgl.na brak kasy? hehe dobre żarty

Polecane posty

Gość gość

to dlaczego, o oświecone matrony, powiedzcie mi och dlaczego za granicą jest kasa na takie rzeczy, kraje lepiej rozwinięte i na nic nie brakuje, a mimo to lekarze uparcie twierdzą że poród naturalny jest lepszy bo zdrowszy i dla matki i dziecka? to już wam do pały nie przyjdzie? wolicie szukać usprawidliwienia dla swojego tchórzostwa. bo nikt odważny nie wybierze CC nie mając do niego żadnych wskazań. boicie się bólu? no co za d...py wołowe naprawdę.

Gość gość
Jak sie nie boisz to idzcsobie rodzic nawet co roku ale ode mnie s***********laj 🖐️ ja decyduje o sobie PA

Gość gość
Pokaz mi kraj, ktory lubi wydawać pieniądze bezpotrzebnie-czyli na widzi mi sie społeczeństwa. Nie ma takiego, dlatego kazdy bedzie powtarzał ta mantrę ze lepsze SN. Po co wydać na przeciętna panią X skoro mozna spożytkować gdzie indziej. Pieniedzy nigdy dość.

Gość gość
14:28 mój wujek jest doktorem medycyny, ma same dobre opinie u pacjentów, widać to wszędzie, njabardziej w pękającym w szwach gabinecie. i on mi powiedział szczerze i nie chodziło tu o kasę, że poród naturalny jest lepszy. on nie jest w tym odosobniony. chcecie to się kłóćcie ze spacjalistami bo przecież taka kwoka z kafe na pewno ma lepszą wiedzę niż człwiek który ginekologii życie poświęcił.

Gość gość
W Belgii duzo kobiet wybiera cc.Nawet mi ciagle lekarka proponowala.

Gość gość
o matrono! o ile nia jestes, widac ze jad ci sie tyłka wylewa, pław sie w nim do syta ;)

Gość gość
14:35 Coz za słownictwo-kwoka z Kafe" a Ty gdzie jestes? Fajne masz mniemanie o sobie ale nie mierz swoja miarę wszystkich. Wiesz, moja ciotka jest ginekologiem i ma odmienne zdanie do Twojego wujka. Po co wiec przerzucać sie argumentami. Nie ma jedynej prawdy wiec niech ludzie decydują za siebie.

Gość gość
14:50, tak tak, a moja ciotka sra złotem i ma habilitację z wykopków. bujna wyobraźnia kurek z kafe, hahaha

Gość gość
Wiesz, frajerka jestes i tyle. Zbyt trudne to dla Twojego ptasiego mozgu ze ile ludzi tyle prawd-bo z nia jest jak z doopa/kazdy ma swoja! Sa ludzie za SN i za CC. Niech kazdy wybiera dla siebie.

Gość gość
niemcy tez wybieramy jak chcemy urodzic

Gość gość
Ja bym nie chciała cc.Bardzo boje się ze będę musiała mieć.O nie to nie dla mnie.wole bol w trakcie porodu i pozniej miec spokój i cieszyc się dzieckiem niż poród bez bólu za to pozniej jazda sie zaczyna

Gość gość
I tu ciw zdziwie , zadna jazda sie nie zaczyna natomiast uwazaj bo po sn mozesz przez miesiac wyc z bolu przy siadaniu oraz robieniu kupy i siku