Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biegacie regularnie?

Polecane posty

Gość gość

Czy są tu regularnie biegające mamy? Jak sobie to organizujecie? (przed czy po pracy, a może jeszcze nie pracujecie) Kto zajmuje się dzieckiem/dziećmi? Ile razy w tygodniu? Jak dawno zaczęłyście? Planuję zacząć i szukam wskazówek jak sobie to zorganizować.

Gość gość
Co Ty kobieto, matki nie mają czasu na takie fanaberie. Biegają za dziećmi.

Gość gość
Ja biegam i staram sie regularnie biegac. Ale mam tyle dobrze ze mam bieznie w domu wiec najczęściej wieczorem ćwiczę potem prysznic .mniej czasu schodzi nie musze dojezdzac na silownie lub nie patrze na pogode czy pada czy snieg moge pobiegac w domu.jesli cos się dzieje z dziecmi zawsze mogę skończyć wczesniej lub odłożyć na później a jak sie nie uda to na drugi dzień rano

Gość gość
No tak, bieżnia jest dobra, żeby zachować regularność treningów, ale jednak nie ma to jak bieganie na świeżym powietrzu. Nie da się ukryć, że najlepszy sezon dopiero przed nami.

Gość gość
przeciez kazda ma inna sytuacje, warunki i upodobania wiec jak chcesz to porownywac i dopasowac pod siebie? Jedna lubi cwiczyc rano, inna wieczorem i mieszka w takiej okolicy ze moze bezpiecznie biegac po ciemku, inna tylko za dnia itd itp.

Gość gość
Biegam na zakupy z 6miesiecznym dzieckiem na plecach

Gość gość
Nie,bieganie jest niezdrowe obciąża stawy i serce, ćwiczę jogę i pilates

Gość gość
Ja regularnie nie biegam.

Gość gość
Tak, jeśli ktoś ma ochotę napisać jak sobie organizuje bieganie, to chętnie o tm pogadam. Co z tego, że każdy ma inną sytuację. Właśnie to otwiera pole do dyskusji.

Ostatnio kupiłam sobie butki do biegania sarafis.club/44573-buty-adidas-tubular-runner-k.html Fajne?

Gość gość
A mnie wkurwiaja już Ci wszyscy biegacze.Jak mrówek ich wszędzie. A najgorsze jak znienacka wbiegaja na przejście dla pieszych

Gość gość
Mnie też wkurzali, ale okazało się, że to świetny sposób na relaks i odstresowywacz. Polecam :) Ja biegam co drugi dzień popołudniami (jak mąż wraca z pracy). Nawet pogoda mnie nie zniechęca.