Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polska krajem 3 świata:

Polecane posty

Gość gość

Tak twierdzi były Polak a teraz Ekwadorczyk Wojciech Cejrowski

Gość gość
Skoro polska jest krajem trzeciego świata to Ekwador 4 świata lub nawet piątego :P

Gość gość
:d:d:d:d:d:d:p:d:d:d:d:d:d:d:p:d:d:d:d:d:d:d:p:d:d:d:d:d chyba :d go :p piorun trzasnął :d

Gość gość
W kootasa koguta

Gość gość
niestety polska na dnie listy, niemal każdej, a ten bełkot co wam wciskają to kłamstwa, polska ma depresje ekonomiczna od ponad 20 lat, 80% ludzi w polsce ma depresje a 50% chce popełnić samobójstwo, no eldorado jak hooj

Gość gość
Jak depresje polska to jedyny kraj postkomunistyczny gdzie w ciągu 20 lat pkb się podwoił

Gość gość
Gdyby tak było to polska by nie była krajem wysoko rozwiniętym na 36 miejscu na 49 bardzo wysoko rozwiniętych krajów i 187 wziętych w rankingu i nie była by pod względem PKB na osobę na 47 miejscu na 193 kraje wzięte w rankingu polska sieć autostrad jest jedną z najdłuższych w UE po Hiszpanii Niemczech Francji Włoszech wielkiej Brytanii i polska się najszybciej w UE rozwija pod względem wolności prasy jest na 3 miejscu w UE a pod względem edukacji na 5 i jest 5 najbardziej wykształconym krajem unii europejskiej

Gość gość
ci ty pyerdolosz? to zachodnie markety sprzedające polakom na kredyt gòwno z chin, i nie płacące podatków, to ten wzrost PKB. Wyjdź na ulice, wszystko co widzisz jest ma kredyt, nawet same ulice. Wiesz jaki polska jako kraj ma dług? na ile zadłużeni są ludzie??? to jest apokalypsa nie depresja

Gość gość
Wejdź na kafeteria forum na temat polskie drogi są na 76 miejscu na świecie tam zamieściłem linka i zobacz jak sie polskie miasta zmieniły zobacz jak się rolnictwo unowoczesniło polska z pewnością nie jest krajem trzeciego świata to była tylko prywatna opinia Cejrowskiego poczytaj sobie o tym

Gość gość
Polska nie jest najbiedniejszym krajem UE ani najbardziej skorumpowanym i najmniej wolnorynkowym poczytaj sobie polska w 2015 roku stała się bogatsza niż Grecja

Gość debilom nie wytłumaczy
chcesz zobaczyć prawdziwe przekręty to zobacz statystyki. Są kłamstwa, wielkie kłamatwa i są statystyki.

Gość gość
Ale za to w PL jest powszechny dobrobyt. Mnie jest dobrze czyli jest powszechny dobrobyt.

Gość gość
Przepraszam bardzo polska jest jednym z najmniej zadłużonych krajów UE spójrz na Hiszpanie Cypr Włochy Portugalię oraz wpisz sobie list of countries by Human development Index 2015 oraz PKB per capita oraz autostrady w Polsce na tle UE itd te rzeczy co podałem i sprawdź

Gość gość
To nie kłamstwa to rzetelne zachodnie rankingi oraz dane Eurostatu oraz gus i to prawdziwe dane poczytaj sobie o tym

Gość tępota ludzi przeraża
Statystyczny Polak jest bogatszy od Niemca, tak pisali, i trzeba w to "wierzyć", no bo tak napisali.

Gość gość
Gdyby było tak źle to bank światowy międzynarodowy fundusz walutowy by nie zaliczyli polski do krajów wysoko rozwiniętych a polske przecież zaliczają mam nadzieje że sobie to przemyślicie i dojdziecie do wniosku że mam rację

Gość gość
Poczytajcie sobie Raport NBP Polacy bogatsi od Niemców i zobaczcie i poczytajcie dokladnie na czym się opierali a nie piszcie głupot i czemu wy zawsze narzekacie

Gość gość
Jak jest tak "dobrze" to dlaczego jest tak źle? i kto ma siłe spierdàla zagranice, nawet młodzi po studiach. Z takiego eldorado uciekają? chorzy umysłowo?

Gość gość
dobrze tym co mają "plecy" reszta głoduje i ledwo wiąże koniec z końcem

Gość gość
Nikt nie wiąże ledwo konca z końcem wyjeżdżają tacy narzekacze jak wy którym ciągle źle przecież nie macie prawa narzekać jest dobrze a będzie jeszcze lepiej nawet światowe niezależne rankingi to potwierdzają

Gość gość
Wyjechało tylko 2 miliony od 2004 roku gdyby było źle to by wyjechało 30 milionów z 38 milionów albo 34 miliony

Gość gość
Skoro twierdzisz że ludzie głodują to jak wytłumaczysz fakt że polska to jeden z najbardziej otyłych narodów i jak wytłumaczysz że pełno grubasów chodzi po ulicach co są grubi z głodu?

Gość gość
I polacy są jednym z najbardziej marnotrawiacych narodów świata gdyby Polacy nie mieli co do gara włożyć to by masy żarcia nie wyrzucali psu kotu czy na śmietnik wszędzie sie wala żarcie ludzie mają go aż za dużo i nie pieprzcie głupot o bezdomnych w 38 milionowej Polsce jest tylko 31 tysięcy bezdomnych a w 8 milionowym nowym Jorku 56 mln dane o bezdomnych pochodzą od GUS oraz US CENSUS BUREAU

Gość gość
Skoro tak źle to czemu w górach nad morzem na mazurach widzę masę turystów gdyby ich nie było stać to by nie wyjeżdżali skoro jest tak źle to jak wytłumaczysz fakt że w supermarketach centrach handlowych jest ogromna masa ludzi i każdy ma pełny wózek towarów w Polsce jest powszechny dobrobyt i jak pisałem powyżej polska to kraj wysoko rozwinięty

Gość gość
Spieprzaj debilu.... jesteś śmieciem...

Gość gość
Co taki agresywny jesteś zatkałem cie i nie wiesz co napisać i nie masz argumentów na potwierdzenie swojej tezy że jest tak "źle" moje argumenty są silniejsze i zatkałeś sie jak korek zatkał doope:D

Gość gość
I ja mam zbyt silne argumenty których nie podważysz ja podałem wam strony nie wierzycie to zobaczcie i pojedźcie np nad morze czy do zakopca czy do marketu to zobaczycie

Gość gość
Jemy najwiecej na swiecie ziemniakow czyli jest powszechny dobrobyt.

Gość gość
Ale ty jesteś psychol, bo wciąż piertolisz to samo... jak zacięta płyta... masz nerwicę natręctw czy jak?

Gość gość
Polski dobrobyt = śmietnik