Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sisi 23423

Czemu faceci w Polsce są tak słabi? czemu się tak szybko starzeją? i brzydną

Polecane posty

Gość gość
Hiszpan nigdy nie zaprosi cie na obiad, tylko na kawe albo od razu na roohanie, bo on kasy nie ma. Co z tego że ładny i uśmiechnięty? araby w egipcie też tak roohają te nasze stare prukwy, i doją z nich kase, to iluzja nic więcej. Szukają sponsorki.

Gość gość
Panowie ja znam takie tandeciary nie od dzisiaj! To się kończy bardzo szybko! Zaraz będzie wpadka, potem dziecko, problemy z facetem który ją bedzie olewał, problemy z aliementami i nawet jak jest atrakcyjna to z tej atrakcyjności nic jej nie zostanie :)

Gość Sisi 23423
Ja nie powiedziałam że mam ciało jak 18 latka, ale mam ciało kobiety zadbanej, nie wiesz że kobieta swoją największą atrakcyjność osiąga koło 30 stki. Posypała się lawina, jak bym miała z 55 lat.

Gość gość
Ci co nie są zmarnowani nie mieszkają z kobietami. Baby niszczą facetów psychicznie, a co z tym związane fizycznie.

Gość gość
południowcy to zawodowi podrywacze, zarooha taki pare razy i następna, a te durne szmaty sikają po majtkach myśląc że jakiś Alfonso je kocha, buahahahahaha

Gość gość
Hejty sypią się na dziewczyne. TYPOWI POLACY BO KTOŚ ZYJĘ INACZEJ, MA LEPSZE ŻYCIE, BAWI SIE ŻYJE BEZ STRESU TO ODRAZU TRZEBA ZWYZYWAĆ ŻE NIE MYŚLI O ŻYCIU, ŻE TO ŻE TAMTO. ludzie bawi się ten kto ma do tego warunki. Jak ktoś jest atrakcyjny to nie żeni się w wieku 23 lat a potem hejtuje ludzi na kafeteri.

Gość prawictwo pospolite 152
nie wiesz że kobieta swoją największą atrakcyjność osiąga koło 30 stki to dlatego konkursy miss swiata zwykle wygrywają kobiety w wieku około 22 lata ?

Gość gość
Nie podobają ci się Polacy, podobają ci się Hiszpanie. ROZWIĄZANIE twoich problemów => poznaj Hiszpana i się ciesz zamiast jojczyć na forum:classic_cool:

Gość gość
wstawiacie zdjęcia jakis małolat z neta. Pokażcie mi taką 18 latkę która wygląda tak w waszym środowisku? Bo ja sam mam 23 lata i wiem że młode laski, to w wielu przypadkach zwyczajne praszczury,

Gość gość
Porównujesz ludzi z kraju który był byłą potęgą kolonialną, gdzie kradli, rabowali, zabijali przez wieki z kraikiem jak Polska którą inni rabowali, okradali i w niej zabijali. Tamci i ich przodkowie nakradli a teraz obecni z tego żyją i się opierdàlają, a polaka okradali to on teraz zamiast się opíerdalać i pachnieć jak laleczka musi iść napíerdakać 8-12 godzin dziennie aby mieć na chleb. Widzisz różnice tępa cípo?

Gość gość
Ludzie uspokójcie się. TO że jesteście mało atrakcyjni to nie znaczy, że trzeba obrażać dziewczynę. Nie każdy musi zapierdalać w kopalni 8 godzin, jak brudas. Trzeba się było uczyć zdobyć sobie zawód i pracować w banku, czy urzędzie. I pachnieć chodzić sobie w garniaku. Tak moi drodzy zamiast bawić się w rodzine w wieku 21 lat trzeba było się uczyć a mając 35 żyć tak jak ona 90 proc z was chciałoby miec powodzenie, bawić się i żyć jak ona. Ale nie ma jaj żeby tak żyć .

Gość Sisi 23423
Dziękuje że mnie ktoś rozumie. Właśnie o tym mówię. Faceci w PolsCE Taki prezentujecie poziom To że ktoś, w wieku 35 lat się bawi nie znaczy że jest nierobem! Jak się człowiek uczył w wwieku 20 lat to teraz mu się to zwraca! I nie musi wypracowywać nadgodzin żeby zapewnić byt rodzinie

Gość gość
Dokładnie, żyć to trzeba umieć! a nie jak ja widzę 24 letnich tatusiów, zmęczonych życiem, no bo co? taki 24 letni tatuś w urzędzie zarobi za mało żeby utrzymać rodzine to idzie zapierdalać do niemiec, albo do kopalni I po co mu to? zamiast się bawić życiem korzystać z jego uroków do 40 stki dorobić sie i dopiero pieluchy to wózek spacer z rodzina i świadomość że jego rówieśnicy właśnie świetnie się bawią

Gość gość
g****o wiecie o Hiszpanii i Grecji. Waszą wiedze czerpiecie chyba z wiadomości w TV. Trzeba tam trochę najpierw pomieszkać. Albo porozmawiac z Polakami, którzy tam mieszkają. Hiszpanie i Grecy zyja z turystyki i rolnictwa, a w Hiszpanii dodatkowo jest rozwinięty przemysł. I zyja na o wiele wyzszym poziomie niz Polacy. Bankrutem jest może greckie państwo ale nie obywatele.

Gość gość
Autorka ma rację. Gdy 30 mija torba większa niż fuzyja:)

Gość gość
kocham italię, mam 44 lata jeżdże tam co roku na wakacje do rodziny. uwierzcie mi ide do baru i mam seks. z kobietami 10 lat młodszymi 10 lat starszymi. bez różnicy ludzie są otwarci, pewni siebie. potrafi do ciebie podejśc laska i otwarcie się spytać czy chce seksu

Gość Sisi 23423
Od jakiegoś czasu mam straszny problem z trawieniem. Ogólnie wygląda to tak że czuję dziwny ból w lewym boku, oprócz tego mam cuchnące gazy i sram na rzadko ;-(. To nie jest przyjemne. Odczuwam to po tłustym jedzeniu i nawet małej ilości alkoholu. Moja przyjaciółka twierdzi że to jest trzustka i żebym tego nie lekceważyła. Dała mi jakieś proszki lipankrea, powiedziała, iż sama z nich korzysta i jej pomagają. Mi też pomogły, aczkolwiek nie wiem co dalej. Troszkę się boję... Nie wiem za bardzo co mam z tym zrobić.

Gość gość
gość dziś >>>> co tu pyerdolisz o nauce i banku? jakby każy pracował w banku to kto bych tych darmozjadów w banku utrzymywał? Co by ten w banku wsadził do gara jakby wieśniak żarcia nie wyprodukował, no bo by też pracował w banku, i na czym by gotował jakby górnik węgla nie wydobył, bo też by pracował w banku. Jesteś tępa cípa do 1000 potęgi, zgroza.

Gość Sisi 23423
Słuchajcie ja mówiłam o tym że Polacy o siebie nie dbają ale tak poza tym to kocham swoją ojczyznę nie musiscie tak mnie hejtowąć

Gość gość
kolejny zrypany temat dla guanoburzy

Gość gość
Autorko bo nie mają dobrych genów...nie dbają o siebie. Dla nich używanie kremu do twarzy jest pedalskie:D:D to czego tu chcieć! Nie cwiczą tylko źrą kebaby, golonka, schabowe popijając piwem. Cały sekret. Do 27 lat wyglądają ok ale potem jest coraz gorzej. A te zmarszczki... Hiszpanie mają dużo słonca i takich zmarszczek nie mają.

Gość gość
gość dziś xxx tak a po seksie dostajesz cennik i masz bulić, albo przychodzi mafiosa z kijem bejsbolowym i spluwą i albo płacisz albo wpíerdol

Gość gość wedrowny
Sisi 23423 dziś x mieszkałem w Hiszpanii kilka lat i potwierdzam tylko jedno - Hiszpanie sa przystojniejsi :) ale reszta nie jest tak radosna dla kobiet jak ty twierdzisz - te cale bajki o "latynowskim kochanku" to były dobre 100 lat temu jak ojciec prowadził chłopaka do burdelu, teraz jak se pogadasz z Hiszpanką to raczej nie usłyszysz zachwytów bo oni mają podobne podejście do kobiet jak młodzi Polacy, tylko im zależy na szybkim spuście i obejrzeniu Primera Division. Stosunek może trwać do 5 minut :) a teraz jedna uwaga co do starszych - mam 42 lata i ostatni raz kiedy uśmiechnęla się do mnie kobieta w taki znaczący sposób to było rok temu w Londynie :-D i dodam tylko że to była mulatka :) weź to też pod uwagę

Gość gość
Faceci po 25 roku życia są obleśni, a mówią że to rzekomo facet jest jak wino - im starszy tym lepszy :D ostatnio byłam na spotkaniu klasowym (mamy już po 26 lat) i byłam w szoku, jak zbrzydli nawet najprzystojniejsi faceci z klasy :o wielu z nich już w tym wieku ma wielkie zakola, łysieją! Zmęczone, ziemiste twarze, oczy podkrążone, wzrok przymulony, postawa sflaczała, zgarbiona, zero energii, takie chodzące zombie. Za to większość koleżanek nie zmieniła się prawie wcale - jedna przytyła, inne pozmieniały fryzury, styl ubierania i tyle różnic.

Gość gość
Ej ci młodzi faceci też nie są tacy atrakcyjni. Mój kolega 25 lat ma cellulit na brzuchu i ginekomastię( damskie cycki) :)

Gość gość
gość dziś >>> a na turystkyke skąd jest kasa myślisz? jakiś cymbał musi ją zarobić coś produkując, np taki polak w fabryce, pracujący u swojego niemieckiego pana który na jego pracy zarabia, i który też tą kase wyda na turystyke. Wszystko zaczyna się od jakiegoś wyzyskiwanego robola, np. polaczka który na to wszystko pracuje i którego ty olweasz, bo staro przez tą prace wygląda.