Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sisi 23423

Czemu faceci w Polsce są tak słabi? czemu się tak szybko starzeją? i brzydną

Polecane posty

Gość Sisi 23423
mnie wystarczy stosunek nawet 3 minutowy :)

Gość gość
gość dziś Dziewczyno ! masz 35 lat i czego ty oczekujesz? że faceci w wieku po 30 stce będą za tobą latali? Podryw to jest dla gówniarzy. Facet koło 30 stki musi myśleć o życiu, praca, nie ma czasu na siłownię, kosemtyczkę, solarium i niewiadomo co Bo na to mało kogo stać Faceci w twoim wieku myślą o życiu a nie podyrwaniu podstarzałych panienek x zgadzam się. najpierw "chcę być niezależna, podróżować bla bla", a potem, 30+ i budzicie się z ręką w nocniku "buu huuu buuu nie mam faceta, gdzie ci faceci". trzeba było wcześniej o tym pomyśleć. moze ty czujesz się młodo. pewnie jesteś szczupła i nie ubierasz się w garsonki i spódnice po kostkę. co nie zmienia faktu, ze dla młodych chłopaków niestety jesteś stara.

Gość gość
gość dziś Też zauważyłam że po 30 większość ma już spory brzuch, wielu łysieje albo się ogólnie zapuszcza itd ale zdecydowanie nie wszyscyjezyk.gif Może c***ewni siebie i atrakcyjni w twoim wieku mają żony i nie są nastawieni na podryw i zabawę? x tak, właśnie tak jest!

Gość gość
a co faceci w innych krajach wolniej się starzeją? :O o jedź do inneogo kraju i tam szukaj sobie faceta nie wiem czego się tu żalisz :)

Gość gość
Autorko bo nie mają dobrych genów...nie dbają o siebie. Dla nich używanie kremu do twarzy jest pedalskiesmiech.gifsmiech.gif to czego tu chcieć! Nie cwiczą tylko źrą kebaby, golonka, schabowe popijając piwem. Cały sekret. Do 27 lat wyglądają ok ale potem jest coraz gorzej. A te zmarszczki... Hiszpanie mają dużo słonca i takich zmarszczek nie mają. Gzie wy widzicie takich facetów? Nie każdy może być modelem. Ostatnio w mojej jednostce przyszło dwóch młodych monterów umięśnionych z ładnymi buźkami, bez brzucha.

Gość asdas56777777777777543
Chciałbym was przestrzec przed tym co tu wypisujecie na kafeterii. W Polsce istnieje system do podglądania i namierzania obywateli - system ten obsługiwany jest przez zwykłych ludzi; a nie żadne służby specjalne. Dostęp do tego systemu mają zwykli szarzy ludzie....tzn. wasz sąsiad, znajomy etc może was namierzyć i podglądać. Do tego systemu mają dostęp zwykli ludzie i jak zakładacie tu temat na kafeterii czy na innym forum to mogą was namierzyć tym systemem i podglądać. Cały ekran waszego laptopa/tabletu to kamera. W obudowach(bocznych) waszych laptopów są kamery które nagrywają to co robicie nawet jak laptop jest wyłączony - dźwięk i obraz. To samo z telewizorami wyposażonymi w dekodery TV-naziemnej - te telewizory mają kamerki z mikrofonem przez, które można was podglądać... Cyfrowe radio DAB+ to kolejny podsłuch w waszym domu.... Routery WIFI też mają ukryte kamery z mikrofonem do których można się łatwo podłączyć... System do podglądania sprzężony jest ze wszystkimi dostawcami internetu w Polsce i można was łatwo namierzyć. Można też namierzyć was przez komórkę i oglądać z bliska dzięki satelicie gdy niebo jest bezchmurne.... Uważajcie na siebie bo wasze komputery nagrywają to co robicie i działa to na poziomie sprzętowym(niezależnie od systemu operacyjnego). Odczytują nawet wasze myśli w głowie przez fale WIFI... System ten umożliwia namierzenie was nawet z drugiego końca Polski(wioski i miasta). Widać waszą twarz, pomieszczenie oraz to co robicie aktualnie na kompie – wszystko jest też nagrywane.... System ten działa w Polsce od wielu lat...

Gość gość
południowcy to pissdy i mamisynki, zero niezależności, większość mieszka z mamusią do późnego wieku nawet do śmierci matki, taki wtedy ma 50-60 lat i ze spadku po starych jakoś do tej swojej śmierci przeżyje, to są włosi, hiszpanie, grecy, same pissdy

Gość gość
gość dziś zgadzami się! poznałam faceta z hiszpanii. zostawił mnie, bo był świadom tego, że jest bezrobotny (pracował sezonowo) i że nie będzie w stanie mnie utrzymać (ja mam specjalistyczną prace w polsce). bardzo to przeżyłam, ale teraz się cieszę. w łóżku się nie przykładał, myślał tylko o sobie, totalny maminsynek (30 lat, a matka podobno jego pokój sprzątała), bez stałego dochodu a używający markowych kremów i kupujący piżamy u calvina kleina..teraz dziękuję mu w duchu, że tak się stało. wylądowałabym na jakiejś hiszpańskiej wsi z totalnym pierdołą i egoistą..

Gość Sisi 23423
a ta cała kafeteria to banda idiotek i psycholi :(

Gość gość
W PL to ludzie w 30 urodziny powinni dostać gift card na trumne i do piachu. No bo po 30 to już stary/a, brzydki/a i tak dalej. Po co męczyć tych pięknych 20sto latków swoim odrażającym starym wyglądem. Każdy na fejsie, instagramie, jacy to nowocześni, och ach, a mentalność ze średniowiecza. Czy was posrało? Weź jeden z drugim/ą i zrób sobie listę aktorów/ek, piosenkarzy/ek czy kogo tam chcecie, których uważacie za atrakcyjnych i sprawdźcie ile mają lat. I co wszyscy mają <30 czy może odwrotnie. Skoro 20sto latkowie tacy są atrakcyjni to czemu 90% prezenterów w tv, gdzie liczy się prezencja to ludzie >30, hm?

Gość gość
a chuj wam w d**e baby już ciapaki się wami zajmą

Gość gość
ciapakom doopy dają a swoim nie bo za starzy i z łysiną? co to kúrwa ma być?

Gość gość
Akurat łysienie i otyłość jest w genach nie tylko od tzw.zapuszczenia się.