Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krwawienie pozytywny test .

Polecane posty

Gość gość

Witajcie , mam do Was pytanie , może któraś z Was była w podobnej sytuacji. Na początku grudnia odstawiłam tabletki anty za 3 dni dostałam krwawienia z odstawienia następna miesiączka przyszła w 35 dc, w tym miesiącu dostałam jednorazowego plamienia w 28 dc i nic koniec zrobiłam następnego dnia test wyszedł negatywny . Za około 4 dni przyszło krwawienie myślałam , ze sie rozkręciło trwało 2-3 dni koniec i znów brunatne plamienia i tak do dziś . Będąc na zakupach kupiłam test coś mnie podkusiło . Oczywiście dwie grube krechy :) szybko wzięłam luteinę , nic mnie nie boli ale bardzo martwi mnie to , ze już tyle dni to plamienie trwa . Już jedna ciążę straciłam :( jutro wizyta u lekarza ... Boje sie ...

Gość gość
Może to być plamienie. Trzymam kciuki, aby wszystko było w porządku! Powodzenia! :)

Gość gość
ja tak mialam jak poronilam:( idz do lekarza moze?czasem kobiety krwawia i wszystko jest ok

Gość gość
Właśnie u mnie przy pierwszym poronieniu tez tak było , ale bolał mnie brzuch a teraz nic kompletnie . Muszę przetrwać do jutra :( mam nadzieje, ze sie uda ...

Gość gość
Też tak miałam przy poronieniu

Gość gość
Ja miałam o okolicach, kiedy wypadała mi miesiączka, ok. 4-dniowe plamienie. Ciąża książkowa.

Gość DrAnia
Zalezy napewno tez czy silne to bylo krwawienie. Na pocieszenie ci powiem ze tez mialam skape krwawienia w pierwszej ciazy. Bylam wtedy cala ciaze na podtrzymaniu. Jak najszybciej pedz do lekarza.

Gość gość
Też miałam lekkie krwawienie jakiś tydzień przed @. Później w dniu terminu wyszły 2 kreski. Ba rdzy się ucieszyłam. Niestety doszło do zatrzymania w rozwoju zarodka w 6 tc. W 10 tc miałam zabieg usunięcia martwego zarodka

Gość gość
I jak tam autorko? już po wizycie?

Gość gość
Witajcie , tak już po wizycie . Na usg nic kompletnie nie było widać . Lekarz wysłał mnie na bhcg i kazał dzwonić . Badanie wyszło 186.6 powiedział , żebym powtórzyła w niedziele i roWniez do niego zadzwoniła. Mam nadzieje , ze pęcherzyk ciążowy sie pokaże , ze nie będzie to ciąża pozamaciczna :( eh pozostaje czekać ...

Gość gość
Niestety była to ciąża biochemiczna :(