Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ll

jak zostać kobietą pożądaną przez facetów

Polecane posty

Gość ll

Witam. Od jakiegoś czasu doszłam do wniosku że kobiety przychylne kolegom z pracy mają dużo lżej. Mają lepszą sprzedaż , lepiej są traktowane i często łatwo mają znaleźć kogoś kto je wyręczy z niewygodnych tematów. Po prostu zaczęłam im zazdrościć.

Gość gość
Wystarczy, że będziesz sobą. Bedziesz życzliwa i uśmiechnięta. Nic więcej nie potrzeba ;-)

Gość ll
Sobą jestem ale konkurencja jest zbyt ostra.

Gość milena_jestem
Raczej jak nia nie zostac. Po co Ci to? Ja na kazdym kroku spotykam sie ze zboczencami machajacym mi ze samochodu, dzisiaj szlam wyprowadzic psa i juz jakis pan o bok ktorego przechodzilam musial sie przede mna wyprostowac i zaczac mnie obserwowac, juz nie wspominajac o tym, co jest latem, wole juz byc nie widzialna,serio :(

Gość ll
no tak co za dużo to niezdrowo ale być niewidzialnym to też lipa

Gość gość
ktoś ma cie wyręczać z niewygodnych tematów ? nie lepiej dojść do czegoś samej ?

Gość gość
Manipulować otoczeniem musiałabyś.

Gość ll
Nie wiem co bym musiała ale miło jest widzieć jak facet się stara.

Gość gość
Poczytaj jak manipulować otoczeniem.

milena_jestem dziś [17:49 Chyba nie myślisz, że gwizdanie za tobą facetów to oznaki pożądania. Gwiżdżą, bo fajna duupa z ciebie i tyle. Wybacz, ale ty nie posiadasz żadnych predyspozycji, by być pożądaną. Na to nie składa się tylko śliczna buzia. x Bycie sobą też nie pomoże. Autorka też widać nie jest wywoływanie tego typu zachowań u mężczyzn.

Gość ll
No właśnie pytam pomóżcie coś zamiast pisać morały

Gość gość
Aby być pożądaną musiałabyś mieć w sobie to "cos" Czyli atrakcyjny wizerunek zew. i intrygująca osobowość. Otoczenie traktuje cie tak jak na to zasługujesz, czyli nie ma u ciebie powyższych atrybutów, bo jak sama twierdzisz "konkurencja zbyt ostra" która cie wypiera i jesteś mniej widoczna. Poczuciem humoru, pogodą ducha, brakiem problemów możesz w pewnym stopniu zjednać sobie gawiedż. Plus, zadbać o wygląd zewnetrzny i tutaj przyciągniesz facetów myślących fiutem. Nie da sie nalać z pustego w pełne, dlatego jedynie możesz sie stać kimś kim nie jesteś jeżeli naturalnie nie masz w sobie tego czegoś.

Gość ll
No to dupa

Gość gość
Bycie atrakcyjną dla facetów po to aby wykorzystywać facetów do swoich celów możesz sie nauczyć i większość da sie na to nabrać. Ale to wymaga wiedzy, pracy i determinacji.

Gość gość
Dupa ? Więcej wiary w siebie. Poobserwuj kolezanki którym faceci jedzą z ręki, to zrozumiesz w czym rzecz.

Gość ll
Jeśli maci dobre rady zapraszam założyłam konto loska_loska@o2.pl przeczytam zobaczę spróbuję coś w sobie zmienić. Dzięki nawet za te najgłupsze

Jeżeli kobieta ma urodę dla konesera to powinna za pomocą różnych sztuczek wejść w posiadanie brudnych, firmowych sekrecików. Wtedy będzie bardziej niebezpieczna, niż tipsiara, która siedzi na posadce po znajomości i jej urok przeminie gdy się znudzi albo zaciąży ;)

Umówmy się, że nie piszemy to "coś". To nie miłość, gdzie nie wiadomo o co chodzi a wiadomo że o pieniądze w ostateczności, nieważne. I tak... nie to "coś", tylko kobieta powinna mieć, która przypadnie do gustu, czterem z pięciu facetów, który ten piąty to pewnie gej, pedał, homoseksualista, nie wiem jak na nich już mówić, by nie poczuli się obrażani. lecz i tak uroda, przynajmniej moim zdaniem nie jest na pierwszym miejscu. CHARYZMA, to cecha najważniejsza. Czyli umiejętność wpływania na otoczenie. Integrowanie się z nim z jednoczesnym wyróżnianiem się, przez to, czy swoje wypowiedzi, czy ubiorem. I już się rodzi pożądanie a nie pogwizdywanie. Jeszcze jest kokieteria. Wszystko i pewnie wiele innych rzeczy połączone razem w jednej kobiecie, dają właśnie efekt pożądania. To "coś" jest dla par, które się przyciągają. Wiadomo, dla każdego mężczyzny, to właśnie jego kobieta jest "pożądaną" najbardziej. :) ...

Gość gość
pięknie napisałeś,to słowo CHARYZMA jest bardzo ważne,to jest właśnie to COŚ

Gość gość
Charyzma to u faceta będzie mocną kartą. To mityczne "coś" to jest zestaw pożądanych genów przez płeć przeciwną. Autorko, po najmniejszej linii oporu to zdadbac o wygląd i tutaj ciało i ciuchy. Dodatkowo sympatyczna strone ukazać, ale z pewnymi granicami tzn.aserywność ale z kultura. Większość facetów nie lubi wulgarności u kobiet, a na ładny wygląd poleci każdy. Ludzie atrakcyjni mają lźej w życiu w sensie otoczenie jest im przychylniejsze.

Charyzma, urok, puszczanie oczka.. Heh, to jest dobre owszem, na winko po pracy w pubie, ale nie na wojnę jajników ( bo chyba nikt się nie łudzi, że istnieje solidarność tychże ) w korpo, gdzie jedna drugiej by z chęcią oczy wydrapała. Mylicie pojęcia :D

Gość gość
Do kobiet, które niby są tak pożądane, że każdy się ogląda: ubieracie się wyzywajaco po prostu. Zalozcie zwykle dzinsy, płaskie buty i zrobcie delikatny makijaż, nie jak na wesele, a gwarantuje wam, że nieliczni się za wami obejrza. Z autopsji.

Gość gość
Giaa, udziel skutecznej porady babie zamiast podpinać sie pod czyjeś produkcje cFaniaro :P Idziemy sie walić ? :P

Czy idziemy się walić? Wiadomo, którędy? ale szkoda, że nie możesz odpisać, bo to by znaczyło, że czekasz na moją odpowiedź, a trochę czasu upłynęło, wyszedłbyś na nerda- no life ..:D

Gość gość
charyzma to cecha charakteru ani uśmiechem ani ubiorem się tego nie nadrobi albo się to ma albo nie a mają nieliczni a przede wszystkim liderzy lub liderki a nie zwykłe pracownice które myślą że jak zatrzepoczą rzęsami to ktoś im coś ułatwi, liderzy nie wyręczają się innymi i nie chodzą na skróty idą tam gdzie inni nie chcą lub się boją, więc mówienie o charyźmie lali z korpo która nie ma pomysłu na siebie jest pomyłką

Gość gość
nie spotkalem jeszcze kobiety z charyzmą, a wśród facetów to jest marginalne. Charyzmy można sie nauczyć, ale to będzie jak sprawianie wrażenia inteligentnego poprzez elokwencje. Autorka gdyby poobserwowała otoczenie i wyciągneła wnioski, to uzyskałaby odp. na trapiące ją pytania. X Giaa, najpierw należałoby pochodzić za ręke z Tobą, zajrzeć przez oczy w głąb Twojej duszy tak naprawde zanim pojawiłby sie etap "walenia" z Tobą. Ale nic z tego nie będzie, bo za dużo kredytów nabrałaś. :P

Gość gość
up

Gość ll
Witam. Trudno tu chyba raczej uzyskać dobrą radę.

Gość gość4imp
Jaka chcesz rade? Albo "to"masz. Albo nie. Tego sie nie nauczysz. Co do pracy to zwariowalas. Sprzedaz to brak zasad i bezczelnosc. Nie seksualizm. Pracujesz z samymi facetami? ;)

Gość gość
Autorko bierz przykład z Szamberium. Szara mysz udajaca kogoś kim nie jesteś chłeptająca spermę nicków jest gwiazdą ero D:-D Walczy jak lwica o żonkosia Najeczka :-D:-D