Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mezczyzni dlaczego o siebie nie dbacie?

Polecane posty

Gość gość

Figury baryłek, albo zbyt chudzi. Byle jakie uczesanie, byle jakie ubranie. Nie dbajacy o zeby. Kompletny dramat. Naprawde sa atrakcyjni mezczyzni. Choc jest ich malo, jednak istnieja.. Dlatego czy nie moglibyscie wziąć z nich przykładu i rowniez tak o siebie dbac? No tragedia po prostu.

Gość Taki_jeden_964
Nie chce mi się.

Gość gość
gość dziś gdzie k***a nie dbamy o siebie ?? chodze do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy, używam odżywek do włosów, robie zabiegi kosmetyczne robie codzienne zakupy w galerii! a chuda sylwetka to nie oznaka zaniedbania tylko dbania o siebie

Gość gość
gość dziś Moze i Ty tak. Moze nalezysz do tej mniejszej, atrakcyjnej czesci. Temat jest skierowany do tych ktorzy o siebie nie dbaja i pozniej chodza takie kluseczki. Ciesze sie, ze sie starasz. To sie chwali

A dlaczego twierdzisz, że WSZYSCY mężczyźni zaniedbują się? Ja jestem szczupły, dbam o higienę, uprawiam sport a i tak jestem sam, bo nie mam mieszkania i jeżdżę skuterem zamiast auta do pracy. Wygląd nie ma większego znaczenia, liczy się tylko i wyłącznie status materialny.

Gość paulaaa003
sajo000 musisz slodko wygladac na tym skuterku ;) Dla mnie nie byloby wazne czy masz auto czy nie. A co do mieszkania to nie musi facet na poczatku mieszkac sam, mzoe z rodzina, wazne zeby chcial zamieszkac razem kiedy jest sie w zwiazku. Tyle. Pozdrawiam i szczescia zycze, moze kiedys zlapiesz swoje szczescie :)

Gość gość
gość dziś a obowiązkiem każdego faceta jest dbanie o siebie nie tylko o twarz i sylwetkę żeby być atrakcyjna nawet po 40roku życia czy 50

Gość gość
No właśnie. Też tak uważam, ale uważam tak z zemsty. Od kobiet żądacie niemożliwego, ma być piękna, młoda, bez zmarszczek, bez nadwagi ogólnej - ale obowiązkowo w wybranych partiach ciała itd. Więc pomimo, że wygląd to ostatnia rzecz, na którą w życiu realnym zwracam uwagę u mężczyzn to napiszę - masz dbać o siebie tak samo, jak tego wymagasz od kobiety. Może dopiero wtedy zrozumiesz, że kobieta to też człowiek i zmniejszysz swoje wymagania, albo ustawisz je na ostatnim miejscu na liście pożądanych cech.

Gość gość
atrakcyjna facet ma być cały czas a nie po ślubie zaniedbuje się i siedzi przed telewizorem z piwem!

Gość gość
gość dziś ja tak o siebie dbam bo jestem metroseksualny i nie siedze za długo w łazience

Gość gość
Jak widze jakiegos faceta takiego typowego nerda np dlugie wlosy, jakis polar i lekka nadwaga to od razu wyobrazam go sobie jako goscia z fajna fryzura, o dobrej sylwetce i w lepszym ubraniu. Od razu jego atrakcyjnosc skacze w gore o conajmniej 3 punkty.

@18:59 Dbanie o sylwetkę nie wcale takim karkołomnym wyzwaniem - zobacz, jak odżywiają się np. Japończycy. Czy obżerają się jak Polacy kiełbasą, boczkiem, słodyczami, pączkami itd. ? Nie! Jedzą mało mięsa (prawie wyłącznie ryby). Nie piją tuczącego piwa. I tu jest klucz do szczupłej sylwetki. Do tego jeszcze bieganie czy jazda na rowerze, nawet do pracy, no i niestraszna wtedy otyłość.

Gość gość
gość dziś trzeba mieć odpowiednie włosy i bardzo zadbane używanie masek i odżywek do włosów :) bez tego ani rusz co do dobrej fryzury bo będzie wyglądać komicznie włosy mają błyszczeć

Gość gość
sajo000 dziś ale nie każdy ma takie geny i nie przytyje ci w tak łatwy sposób nawet jakby jadł 2kg kiełbasy codziennie