Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko naciągnęło mi cycki i nie wiem jak wrócić ich wygląd sprzed c.

Polecane posty

Gość gość

dziecko naciagnelo mi cycki mąż ostatnio mi zwrócił uwage ze bardziej wisza i są naciagniete

Gość gość
nastepnym razem pomyslisz zanim zmarnujesz sobie zycie

Gość gość
Powiedz staremu, że piersi to nie moszna.

Gość gość
ahahahahahahaha :D twój stary widzę czepia sie. a czy on ma wszystko idealne?

Gość gość
Operacja jedynie. Nie martw sie po drugim bedzie gorzej.

Gość gość
Kurfa... Jezdem w szoku! Gdzie te z Kafe co to im po laktacji zostały wielkie, pełne i jędrne??? Dobrze ci ktos napisał-jedynie operacja i po drugim bedzie gorzej. Nie martw sie/nie ty jedyna i nie ostatnia :P

Gość gość
Bo w ciąży i podczas karmienia trzeba nosić bardzo dobrze dobrany biustonosz. Również w nocy. Inaczej takie są efekty. To nie dziecko Ci cycki naciągnęło, tylko grawitacja. Wiadomo, że jak są większe i cięższe, to grawitacja bardziej je ciągnie w dół. Jak się nie dba, aby było inaczej, to potem się smęci na forum, że są wyciągnięte. Teraz to już musztarda po obiedzie, a może raczej cycki po laktacji ;) Idź pod nóż do jakiegoś Szczyta czy innego Ambroziaka i będziesz miała cycki jak Monica Bellucci.

Gość gość
O nie,ja niedługo rodzę i na pierwszym miejscu martwie sie oczywiście o dziecko,ale gdy pomyślę o sobie,to właśnie przeraża mnie wizja naciągniętego brzucha i płaskiego,zwiędłego biustu...

Gość gość
dobrze ci tak tyle bylo pisane ze dziecka nie trzeba karmic piersia , mm jest tez dobre sycace , dziecko najedzone a mama ladna i wypoczeta zrobilas z siebie wycier**** z cycem na wierzchu to masz

Gość gość
Pierwszego dziecka nie karmilam. Drugie tak i moj biust nie ucierpial. Na brzuchu mam kilka rozstepow,na szczescie sa pod linia majtek. Wyglada na to,ze mialam duze szczescie.