Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprawa dla reportera czy z bohaterów robią sobie jaja?

Polecane posty

Gość gość

Jakas babka płacze a tu puszczają disco polo... i mam wrażenie, ze pani Jaworowicz kpi,sobie z gości :classic_cool: w sumie to na jej miejscu robilabym to samo. A pamietacie historie babki z dildo? Xd

Gość gość
jakas ty gupia piosenka ma byc tlem calego tego kogiela mogiela :classic_cool:

Gość gość
No ale robią sielankę, a jest dramat. A ta adwokat Zielinko jaka Angelina Jolie :classic_cool:

Gość gość
o co chodziło z tym dildo?

Gość gość
wary opciagary:classic_cool: z******te ma brwi nie?

Gość gość
No brwi ma prawie pionowe :-D za to gdzie jest miss polskich psycholozek pani .rotkiel? Rozumiem,ze dwóch seks bomb nie mogli posadzić naraz na tej ławce z leśnymi dziadkami :classic_cool: dali jakąś blond psycholog z wygolonym łbem, która rzuciła frazes o nieobecnym ojcu i niedokochaniu :O

Gość gość
juz nie oglondom, ino slucham ale i tak nie bardzo bo mnie serce od glosu tego Wojtka rozbolalo :( ale ta dziewczyna piekna co? i takiego madrego i oddanego mezczyzne ma :) inny to by sobie poszukal nowej panny a ten :) sa jeszcze dobrzy faceci ze tak to napisze :)

Gość gość
Poznali się jak była zdrowa. Miała farta. I urodę. W sumie urodę nadal ma. Ja nie mam urody ani faceta ino zdrowie mam.

Gość gość
Mnie najbardziej wku***iła ta ustawka z odmawianiem różańca w pierwszej sprawie. Rozumiem, że ludzie są bardzo wierzący ale jak to ma się do sprawy? Na pewno to babsko kazało im na zawołanie różaniec odmawiać, żeby mieć co pokazać. Ja pitole ..

Gość gość
znajdziesz faceta :)albo facet znajdzie Ciebie dbaj o siebie bo w zyciu nie ma nic tak wartosciowego jak zdrowie :)

Gość gość
Akcja z dildo to było jak się nasmiewali z chorej dziewczyny na wózku,której facet kupił dildo i kulki analne i buty na obcasie z sex shopu a potem chciał ja wywieźć do niemiec i mieć na nią socjal. Kiedyś była historia z babka co z mężem fabrykę eksluzywenej bielizny chcieli mieć. Śmiali się,ze Miami xd

Gość gość
rozaniec byl ....dla mnie ponizej godnosci chociaz wszystko ulozone w calosc od pacierza do mamy starowinki co powinna juz tylko do trumny :)

Gość gość
Nigdy nie znajdę faceta i miłości. Już się z tym pogodzilam. O zdrowie nie dbam. Na co mi ono.

Gość gość
nie pisz w ten sposob nie mam dzis natchnienia ani sily zeby walczyc z Twoim marudzeniem :) ale uwierz mi, ze .... tu na tym forum kilka lat temu poznalam dziewczynę :) wspaniala osobowosc i na tym poprzestane ale miala jeden "defekt", nakrecala sie, ze nigdy i nigdy i bal bla bla :) ja jej, ze tak, ze bedzie szczesliw ai bla bla bla i :) jest tak jak jej mowilam, piala, kladlam do glowy :) spotkala mezczyzne swojego zycia ;) sa gardzo zakochani, szczesliwi:) zawsze bede im kibicowac I tobie rowniez nie marudz i nie ogladaj sprawy dla reportera bo dolujace sa reportaze!!!!

Gość gość
ja bym chciała, żeby pani Jaworowicz pokazała mnie, okrasiła moją historię discopolową pioseneczką i prosiła o to by ktoś z widzów się we mnie zakochał :D a potem ci wszyscy spece na ławce będą się wymądrzać : - " mamy tu typowy przykład niesprawiedliwości społecznej, że pani iksińska nie znalazła jeszcze mężczyzny swojego życia" - "wszyscy w moim szpitalu wiedzą gdzie jest serce i ja bym kazał im znaleźć drogę do pani serca" - " tak każdy potrzebuje milosci, a pani to już desperacko, radze zrobić sobie botoks i brwi a będzie miała pani powodzenie tak jak my" :classic_cool:

Gość gość
nie no :D rozjechalas mnie teraz :D chyle czola :D widzisz? nie jest z Toba tak zle :classic_cool: masz dystans i takie poczucie humoru na swoj swoj temat, ze....:classic_cool: az napisze. o kurfa :D mac dobra jestes :)

Gość gość
a cóż mi pozostało :D lepiej być przynajmniej wesołą starą panną niż zgorzkniałą, mogę się smiać z mojej beznadziejności. A i spotkałam już wielu facetów, niestety chcieli ze mną być tylko totalni nieudacznicy, brzydale :O Gratuluje Twojej koleżance ;) ciesze się jej szczęściem, ja niestety jestem brzydka, więc po co mi się ludzić