Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co za wstyd! Usiadłam w metrze na jakimś mężczyznie!

Polecane posty

Gość gość

poważnie :/ myślałam, że jest wolne siedzenie, siadłam a on podniósł larum, był ubrany na czerwono jak tapicerka siedzeń w metrze, natychmiast się zerwałam, przeprosiłam, zarumieniłam, co za wstyd :(

Gość gość
mnie kiedyś facet szarpnął i posadził na swoich kolanach.. ;) był nawet przystojny, z obrączką na paluchu. :)

Gość gość
jak przystojny to fajnie ;) poczułaś jego buzdygana przez ubranie?

Gość gość
Niestety tak, to było lato, miałam tylko sukienkę, bez majtek, bo straszne upały,a on w lnianych miękkich spodniach,od razu mnie nadział, aż robiłam test ciążowy, bo się bałam zapłodnienia, miałam wtedy 19 lat to młoda i głupia bylam ;)

Nie martw się. Ja też kiedyś usiadłem komuś na kolanach :D Do dziś koleżanka opowiada to jako anegdotę. Lepiej nawet - na treningu jak ćwiczyłem ciosy trafiłem gościowi prosto w rozporek (zamiast normalnych dresów miał jakieś dziwne galoto-kalesony).

Gość gość
22:58 na serio, było lato, poranek po jakiejś imprezie, on chyba też skacowany, szczerze podniecił mnie, nawet na kawę zaprosił, wmawiał, że obrączka to sygnet i jest kawalerem :O

Gość gość
To miałaś szczęście, bo ja usiadłam na kolanach jakiemuś zasuszonemu 50 latkowi :O był przerażony, nie podniecony

Gość gość
jak 50 letni i nieatrakcyjny to współczuję, ja miałam cudowną, erotyczną przygodę w tramwaju. była wiosna, jechałam w zwiewnej sukience, w drugim wagonie, siedziało kilka babc i dzadkow z przodu, a ja stałam z tyłu, przy otwartym oknie, wiatr rozwiewał moje włosy, nagle do tramwaju wsiadł młody chłopak, w sportowym stroju, był wielki, miał ze 2 metry wzrostu, olbrzymie barki, dłonie, klatę, przycisnal mnie do szyby, opuscil spodnie i wlozyl przyrodzenie prosto w moje... widział moje podniecenie, poruszyl pare razy, po czym wysiadł...

Gość gość
kiedyś jechała w ciasnym autobusie facet wyciągnął instrument obróciłam się ale zamarłam miał taką gębę że szok !!! spuścił się pobrudził mi sukienkę i zaraz wysiadł . Co byś zrobiła na ma moim miejscu

Gość gość
ha ja wam powiem jestem po 50stce kiedyś z mną w autobusie stanoł taki młody wsadził mi rękę pod spódnice i się bawił ja doszłam no też . Na końcowym przystanku powiedział dziękuje

Gość gość
Ja wręcz marzę o tym, a dziewczyny tylko potrafią stać i wypinać mi tyłek kilka c przed twarzą. Widoki są niezłe, ale mało efektów.