Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

patologia jest wtedy kiedy kobieta nie trzyma cnoty do ślubu

Polecane posty

Gość gość
gość dziś byłem w związku i potrafię kochać uczuciowo. Dla mnie jest nie do zaakceptowania braku dziewictwa u kobiety bo sam mam problem ze znalezieniem to może przerażać.

Gość gość
bellanotte wczoraj nie znasz mnie to nie pisz takich bzdur :)

Gość gość
gość dziś gość dziś byłem w związku i potrafię kochać uczuciowo. Dla mnie jest nie do zaakceptowania braku dziewictwa u kobiety bo sam mam problem ze znalezieniem to może przerażać. x Masz problem, boś pierdoła. Już ci to pisałam. A obrażanie, czy "pouczanie" innych kobiet wcale ci tego problemu nie rozwiąże! Tylko się niepotrzebnie nakręcasz. To tak, jakbym ci teraz napisała "byłes w związku, chodziłeś za rączkę i nie ożeniłeś się. patologia!" Widzisz już absurd swojego myślenia?

Gość gość
gość dziś tu chodzi o seks przed ślubem i braku szacunku do ciała :) bo można być w związku i być w kolejnych nie uprawiać seksu ale wy tego chyba nie rozumiecie

Gość gość
jeszcze jedno oburza mnie, że tak szybko chcecie uprawiać seks w związku to już kompletna patologia! jest wiele badań które pokazują, że takie związki trwalsze jak partner/partnerka czekają z tym do ślubu a partner który wytrzyma jest bardziej porządniejszy :) i nie jest tzw. egoistą jak te większość mężczyzn

Gość gość
nie będę się każdej kobiety pytał czy jest dziewicą bo wcześniej tego nie robiłem bo wiedziałem, że duża wiekszość trzyma cnotę ale się przeliczyłem :/

Gość gość
A ja mówię o szacunku ogólnie. Skoro byłeś z kimś, to zrobiłeś nadzieję. Kochałeś i przestałeś kochać? Powinieneś się więc ożenić. No i która teraz zechce takiego kolesia z bagażem emocjonalnym w postaci innej kobiety? No i chyba dotykałeś jej ręki. Może nawet całowałeś. I teraz ona jest nieczysta i ty jesteś nieczysty. I jaki tu szacunek do ciała? A no totalny brak szacunku. Kumasz teraz??? Dla kogoś mega konserwatywnego przekroczyłeś pewną granicę.

Gość gość
gość dziś jeszcze jedno oburza mnie, że tak szybko chcecie uprawiać seks w związku to już kompletna patologia! jest wiele badań które pokazują, że takie związki trwalsze jak partner/partnerka czekają z tym do ślubu a partner który wytrzyma jest bardziej porządniejszy usmiech.gif i nie jest tzw. egoistą jak te większość mężczyzn x No to znajdź sobie tą dziewicę, osiołku! Już c***isałam - jest wielu katolików, którzy wiążą się z dziewicami. I nie płaczą po kafeteriach, że mają jakieś problemy, nie wyjeżdżają z żadnymi głupimi badaniami. I kto chce szybko uprawiać seks? Ja? Znasz mnie w ogóle?? Naczytałeś się bzdur w necie i ci na psychę siadło.

Gość gość
gość dziś ty nie porównuj trzymanie się za rękę a uprawiania seksu! bo typowe usprawiedliwienie niedziewic które nie potrafią się wstrzymać i muszą uprawiać w każdym w związku którym sa seks. A jeśli o moją byłą zerwaliśmy ze sobą bo się nie dogadywaliśmy i byłem zazdrosny oczywiście nie przesadnie :)

Gość gość
nie wytłumaczysz mu. on nie rozumie, że wciskając swoje poglądy na siłę, rodzi agresję. nie chodzi też o leczenie swoich kompleksów (które ma, ale nie w takiej mierze), tylko on sobie uroił, że jeśli będzie w kółko o tym napi/erdalał na damskim forum, to poszerzy sobie dostęp do szlachetnych cnotek. rzeczywistość jest taka, że jego dywagacje na ten temat zniechęcają do jakiejkolwiek formy celibatu

Gość gość
Ps. Jak się szuka partnerki (tym bardziej dziewicy) to się nie wchodzi na portale internetowe, gdzie 30% to niewyżyci erotomani, kolejne 30% to erotomani-bajkopisarze, kolejne 30% to trolle - robiące sobie jaja z takich, jak ty. Uważam, że siedzenie tutaj ci nie służy i budujesz sobie jakiś fałszywy obraz społeczeństwa.

Gość gość
debilu! po co się powstrzymywać przed czymś, jeśli oboje mają na siebie ochotę i nikogo tym nie krzywdzą? wsadź sobie swój szacuneczek w doopsko, katolu. nigdy ci fiutek nawet nie drgnął na widok kobiety, lepiej pomyśl, czy nie jesteś gejem.

Gość gość
gość dziś gdzie przykład można znaleść na kafe kilka wypowiedzi kobiet dosłownie każda! chciałem się z jedną związać i chce uprawiać seks po 3 miesiącach znajomości to coś nie halo?

Gość gość
i co najważniejsze nie chce krzywdzić kobiet bo byłoby mi źle fatalnie bym się czuł, że tak krzywdze :/

Gość gość
czy katolom naprawdę się wydaje, że seks w związku to puszczanie się? jak to dobrze, że nigdy komunii nie przyjęłam

Gość gość
gość dziś gość dziś ty nie porównuj trzymanie się za rękę a uprawiania seksu! bo typowe usprawiedliwienie niedziewic które nie potrafią się wstrzymać i muszą uprawiać w każdym w związku którym sa seks. A jeśli o moją byłą zerwaliśmy ze sobą bo się nie dogadywaliśmy i byłem zazdrosny oczywiście nie przesadnie usmiech.gif x no i nic nie zrozumiałeś...specjalnie dałam taki jaskrawy i kontrowersyjny przykład (z ręką) przykład żeby ci pokazać, że każdy ma inne granice! dla ciebie to może być seks, a dla innego ortodoksa trzymanie za rękę. dla ciebie trzymanie za rękę jest ok, dla innych trzymanie za fiuta jest ok. a dla innych sranie na klatę jest ok. musisz to ogarnąć, bo póki nie zrozumiesz tego, będzie ci ciężko.

Gość gość
wszystkie chcą się seksić i to nie, że po 3latach a już po 3miesiącach to jest chore. Widać, że niektóre mają nie pokolei w głowie a chciałbym to zrobić po ślubie bo to najpiekniejsza chwila jak sie spotyka dziewica i prawiczek :)

Gość gość
bo jakbyście nie byli tak dostępne większą szanse byście mieli na znalezienie porządnego faceta a nie *****cza. Pozdrawiam

Gość gość
no kuźwa, a jacy ludzie siedzą na kafe??? małżonki z 30 letnim stażem i jednym partnerem? no raczej nie! własnie o tym pisałam... ps. widzę strasznie cię dotknęło, że jakaś panna, której w zyciu na oczy nie widziałeś i nie zobaczysz, uprawiała seks... no wybacz, ale źle z tobą. i naprawdę, nie pisze tego obraźliwie, bo ci próbuję wytłumaczyć, że musisz zmienić myślenie.

Gość gość
gość dziś bo jakbyście nie byli tak dostępne większą szanse byście mieli na znalezienie porządnego faceta a nie *****cza. Pozdrawiam x no i znowu - do kogo ty piszesz?? kto jest taki "dostępny"? ja? a może jakaś anonimowa laska, co dała po 3 miesiącach???

Gość gość
gość dziś wypowiedz kobiety po 30stce przykład "Mam 37 lat i 2 synow 9 i 15 lat i widze co sie dzieje wsrod mlodziezy. Seks seks seks i jeszcze raz seks. Jak ktos przed slube zalicza kolejne dziewczyny to dlaczego po slubie nagle mialby przestac. Nie jestem fanka barona pancernego ale w wielu kwestiach szczegolnie nt. rodziny ma racje jak malo kto. Nie jestem tez zadna moherka ale nie chce by moi synowie zachowywali sie jak psy na baby. Jak tobie nie przeszkadzalo miec wiele zwiazkow i z kazdym uprawiac seks to gratuluje. Niech zgadne jestes nadal niezamezna nie z wyboru prawda?" Tak to się kończy moje drogie panie wasze związki z seksem czy bez albo was traktuje jak worek na sperme. Zdrad wśród mężczyzn to aż 50%

Gość gość
gość dziś jego nawet szlachetna cnotka nie będzie chciała. jaka porządna kobieta chciała by gościa, który obraża innych w necie?

Gość gość
gość dziś ogólnie do kobiet. To was zgubi a partner będzie was traktował jak typowy przedmiot. Pozdrawiam

Gość gość
kobiety uważają, że jestem bardzo inteligetny i się pytają co chwile czy jestem psychologiem widzisz sama :D

Gość gość
patologia to jest wtedy jak prawniczek trzyma sie za jaja i udaje koczkodana oj dana dananananna

Gość gość
no i co ten cytat wniósł? po prostu nie czytaj kafeterii i się nie dołuj. i nie rozśmieszaj ludzi, bo już brak słów na ciebie.

Gość gość
gość dziś To się często zdarzało, że w tamtych latach kobiety trzymały cnotę do ślubu i są nadal jako jedynymi partnerami seksualnymi! a teraz to masakra rozpusta, przeszłość seksualna dwucyfrowa i tłumaczenie się związkami, że jak była i uprawiała seks to się szanuje kompletny bezsens.

Gość gość
jak czytam takie tematy, to nie mogę się doczekać kolejnego seksu z moim chłopakiem. wrrrrrrrrum. :D

Gość gość
gość dziś gość dziś ogólnie do kobiet. To was zgubi a partner będzie was traktował jak typowy przedmiot. Pozdrawiam x ogólnie do kobiet? więc dlaczego ja muszę to czytać?

Gość gość
teraz pytanie do ciebie jak jesteś w związku czy masz uprawiać seks? jak nie wiesz co się stanie w przyszłości? czy nie skończysz tylko na tym jednym? a będziesz miała 5?