Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak uwolnić się od namolnej teściowej? podnieca sie moją ciążą, wydzwania

Polecane posty

Gość gość

1. jest sama 2. nie ma żadnych znajomych ani żadnego sposobu na zajęcie się sobą w wolnym czasie 3. nie lubi swoich synowych ale od kiedy dowiedziala sie ze jestem w ciazy to nagly przypływ uczuć do mnie, juz mi nie wytyka nic, juz nie krytykuje 4. wydzwania co drugi dzien do nas zapytac jak tam dziecko (które jest w brzuchu i jeszcze długo bedzie), aktualnie przeżywa płeć bo jeszcze jej nie zna, przeżywa już jakie damy dziecku imię, wciska mi imienniki dla dziecka, forsuje swoje teorie na temat tego gdzie rodzić i jak rodzić 5. BOJĘ SIĘ że jak urodzę to będziemy mieli częste naloty i "dobre rady". wiem bo innej synoej nieźle krwi napsuła. Wtrącała sie we wszystko: "przynieś go tu", "połóż go tam", "źle go trzymasz", "źle go karmisz" - aż w koncu powedzieli jej by przestała negować ich wychowanie i żywienie dziecka Co robić jak to chore zainteresowanie teściowej moim dzieckiem nie ustanie? zaznaczam wyraźnie że ona w przeszlosci bardzo zle potrafila sie do mnie odezwać, zarzucała że jej synów poodbierałyśmy, odwracała się zadem do synowych, traktowała jak powietrze za sam fakt że jesteśmy, itd. nie wierzę w jej nagłą przemianę. Jakie środki ostrożności mogę przedsięwziąć poza oczywistym dystansem z mojej strony?

Gość gość
unikaj, ściemniaj że dziecko chore, że nie można przyjść bo cośtam (to jak się urodzi) a teraz..rzadko ją odwiedzaj, niech mąż sam jeździ

Gość gość
Niech mąż odbiera telefon i wysłuchuje jej pytań i rad, zaraz ograniczy spotkania :D

Gość gość
pewnie tak ;) on juz teraz ma dosyć...