Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myszka99

Zauroczenie czy zakochanie

Polecane posty

Gość Myszka99

Spotykam się od pewnego czasu z Meszczyzna Któren na początku naszej znajomości podkreślił że nie chce związku. Spotykaliśmy się raz na tydzień pogadać w 4 oczy i spalić papierosa a tak piszemy ciągle ze sobą ale od pewnego czasu prawie codziennie się widujemy na papierosie zaczol mie przytulać całować prawic komplementy nie wiem czy on się zakochał czy tylko sprawdza moje uczucia do niego pomocy

Gość gość
pozada cie i milo mu z bliskoscia twego ciala. w tak poczatkowej fazie trudno mowic o zakochaniu, zauroczenie predzej, czyli takie pozadanie najbardziej podstawowe. a ty co czujesz?

Gość gość
Meszczyzna..o losie

Gość gość
tani roohacz, olej 🖐️

Gość gość
zaczol mie ..matko ;/

Gość gość
Czemu masz taki dziwny nick podszywie?

Gość gość
jak facet mowi X to bedzie X, oni nigdy nie zmieniaja zdania ;) no chyba, ze sie zakochaja na maxa, co stanowi 0,001% szansy ;) to jak wygrana w totka a nawet i nie ;) olej to;)

Gość Myszka99
Dziękuję za podpowiedź i przepraszam za błędy. Też uważam że chodzi mu o pójście do łóżka tylko ale za każdym razem podkreśla że nie chce się przespać bo może wszystko to zmienić i nie warto tego przyspieszać . Jego odpowiedzi i jego taktyka doprowadza mnie do szału. Przez niego nie potrafię racjonalnie myśleć. CIĄGLE SIEDZI MI W GŁOWIE JEGO UŚMIECH TWARZ POPROSTU ZAMYKAM OCZY I WIDZĘ Straszne jest to

Gość Myszka99
Znajomi mówią że strasznie się zmienił bo mamy wspólnych znajomych ale nikt o nas nie wie. A co do zmian to że spogląda ciągle w telefon chodzi z głową w chmurach cieszy się z byle czego itp obawiam się że mógł się zauroczyc ale chyba nie zakochać I między nami jest duża różnica wieku aż 12 lat

Gość gość
To ile masz lat?

Gość gość
A on to stary kawaler czy z odzysku?

Gość Myszka99
Moj wiek to 25 a oboje mamy dzieci.

Gość Myszka99
Tylko ze jego dziecko nie jest przy nim, a do tego bardzo mnie dziwi że jeden mój telefon a on zuca wszystko i stoi przymie. Odwiedził zemna kilku swoich znajomych lecz nie singlów ale pary w ich obecności mówił o nas w liczbie mnogiej i podkreślał że jestem mamą

Gość gość
Co za analfabetka z Ciebie autorko,byk na byku, masakra. Jak Ty skonczylas szkole?

Gość gość
Co Ci przeszkadza to nie czytaj jej wypowiedzi.

Gość gość
Nie ktorzy moga byc dyskektykami. Nie potrzeba kogos obrazac kultury

Gość gość
A może ktoś ten nie mieszka w Polsce i nie uczył się pisowni lub słownik za niego pisze albo jest dyslektykiem więc lepiej rady udziel a nie piszesz zbędne komentarze

Gość Gosia343
Raczej wielkiej miłości z Tego nie będzie. A problemy zaczną się gdy razem mieszkać będziecie a do tego każde z was ma dziecko więc wątpię w to że miłość będzie między wami ale mogę się mylić. Napisz coś więcej jak on zareagował na to że masz dziecko