Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czy odrzuca mnie z powodu.. aparatu? :(

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu poznałam przez internet chłopaka. Jest z daleka, więc spotkania były utrudnione, ale spotkaliśmy się kilka razy. Za każdym razem było super, oprócz spotkań, codziennie mielismy kontakt, naprawdę się w nim mocno zabujałam. W trakcie trwania znajomości postanowiłam zawalczyć ze sowim kompleksem i założyć aparat na zęby - estetyczny, biały. Niestety nie od razu o powiedziałam o tym chłopakowi ;/ A od kiedy go założyłam, jeszcze się nie widzieliśmy. Po prostu nie wiedziałam, jak na to zareaguje, trochę się obawiałam, zęby to mój kompleks, a z aparatem wcale nie czuję się na razie lepiej. W końcu jednak w tym tygodniu zdecydowałam się mu o tym powiedzieć. Zrobiłam oczywiście zdjęcia, jak to wszystko wygląda i przeprosiłam, że nie powiedziałam od razu, wytłumaczyłam swoje obawy. I co? I właściwie to nadal nie wiem, jak zareagował, jakie ma do tego podejście... Po odebraniu zdjęć opierniczył mnie tylko, że bałam się wcześniej powiedzieć, ale nie ustosunkował się do samego aparatu w żaden sposób, natomiast zmartwiło mnie jego późniejsze zachowanie. Codziennie odzywał się do mnie tuż po pracy i cały wieczór gadaliśmy, dzień po tym jak mu powiedziałam, nie odezwał się w ogóle, co wcześniej było nie do pomyślenia. Dzisiaj napisał bardzo późno i rozmawialiśmy krótko, obydwoje byliśmy nierozmowni, ja trochę chłodna, bo nie wiedziałam jak z nim rozmawiać po tym wszystkim... Mam się dopytywać, czy mój aparat mu w końcu przeszkadza czy nie przeszkadza? Nie wiem, co dalej z tą znajomością, jest mi przykro, bo byliśmy blisko, a teraz tak się ochłodziło między nami. Mam się zachowywać, jakby nic się nie stało i normalnie z nim rozmawiać? A może mam to traktować jako powolne odrzucenie... Jak myślicie? Jak powinnam się teraz zachować?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować