Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćqwaqwa

To Ty

Polecane posty

Gość gośćqwaqwa
Etapy docierania Bywaja roznorodne: Burzliwe klotnie Uparte charaktery Urocze zawieszenie broni Zaluje momentow Gdy zle zywioly Gorowaly nad ma dusza...

Gość gość
Wypij melisę i idź spać

Gość gość
Chcesz bym Cię szukał Do serca Twego pukał Mam walczyć o Ciebie I dać Ci siebie? Cały czas to robiłem O Ciebie walczyłem I czyniłem starania Jakie masz wymagania To co w nas trafiło Czy dla nas dwojga było Czy ta miłość jest moja Czy może i Twoja? Jesteś moim pragnieniem Lecz za twym przyzwoleniem Daj mi znak od siebie Że mam walczyć o Ciebie Daj mi siłę spojrzeniem Że to jest przyzwoleniem Tak jak wtedy w upalny dzień Świerkowej gałązki skrywał Cię cień Serce moje zadrżało Ciebie pokochało(fs)

Gość gośćqwaqwa
Pamiec bywa zdradliwa Odlegly czas w cien zdarzenia spycha... Milosc niejedno ma imie Nieznane poklady emocji wylawia Na powierzchnie wyciaga Kruszec z dna serca Przez mlode lata definicja Jej Zmienną byla Tak jak kobieta Ma wiele obliczy Skrytych Jawnych Tajemnych I dla wybranych... Milosc nie znosi obludy Pol-prawdy, polslowek; Polgebkiem wyszeptanych...

Gość gośćqwaqwa
Tyle serc zlamanych Rozmiekczonych charakterow W moich oczach Wiele odbic ich zranien Dopiero teraz Lekki bol sie odzywa...

Gość gośćqwaqwa
Dobre checi nie wystarcza By odkupic winy Ale chocby jedno Serce posklejac Dusza doswiadczy Skrawka nieba...

Gość gośćqwaqwa
w kazdej twarzy widzialam Twoja twarz Nieznajome glosy mowily Twoim tonem Slonce ogrzewalo Twym usmiechem A niebo odbijalo blask Twoich zrenic. Ilez razy mialam raj w zasiegu wzroku? Tylko ten deszcz wzbieral sie i wzbieral Kiedys musial spasc...

Gość gość
Nie wiem co to znaczy fs. Nie chce zebys mnie z kims mylil. Pisze o uczuciach. Bez konkretow, do kogo itd...

Gość gośćqwaqwa
Pewnie nigdy sie nie dowiesz Ze do Ciebie wzdychalam ciemna noca Posrod blasku gwiazd Recytowalam Twoje imie Niczym najpiekniejszy wiersz Zrodzony z bezsennosci...

Gość gośćqwaqwa
Pewnie nigdy sie nie dowiesz Ze Ty stworzyles mnie od nowa Na wieki zostawiles Swoj slad W moim sercu Stajac sie codziennoscia, Integralna Czescia mnie...

Gość gość
ale... piszesz pod wpływem uczuć do tego Kogoś? czy tak tylko tworzysz z nudów?

Gość gośćqwaqwa
Nie uwierzylbys ze tak Cie kocham Sama w to nie wierze. Nie umiem kochac Ale to, co czuje Nie moze nie byc miloscia...

Gość gośćqwaqwa
Z milosci do kogos...

Gość gość
Skrzywdzil cię uczennico gimnazjum :(

Gość gośćqwaqwa
Otworzyles puszke pandory Mojej wrazliwosci Widze sercem Ucze sie milosci nie zapomne Ci...

Gość gość
pisz pisz... pięknie piszesz, szkoda tylko że jesteś na M, choć to pewnie piękne imię :-)

Gość gość
Marta

Gość gość
Marta z gimnazjum :)

Gość gośćqwaqwa
Nie jestem Marta. Milosc niejedno ma imie Ja poznaje jej oblicza Odbite tylko w Jego oczach Przez pryzmat Jego slow Gestow Wszystkiego, co jest teraz Wspomnieniem...

Gość gośćqwaqwa
Wiem ze to bylo wyjatkowe Lepsze od filmu o milosci Wierzylam, ze kiedys to poczuje A Ta Milosc mnie przerosla... Nawet moje oczekiwania... Nie udzwignelam Nadmiaru uczuc Do Ciebie...

Gość gość
Musisz sie od tego uwolnic! To cie zabije.

Gość gość
Pięknie piszesz...:)

Gość gośćqwaqwa
To uczucie jest slodkim umieraniem Mojego ego Odkryles niezmierzone Lądy wrazliwosci Uczuc Wszystko dla Ciebie... Juz mnie nie ma Jestem sercem Z echem Twojego imienia...

Gość gość
Kmioty, kto wam wpoił takie głupoty Że miłość zabija o jakem żmija To wam powiem, że nie zabija Może tylko sprowadzać kłopoty.

Gość gość
Dla Twojego Ego mrocznym staraniem Dla Twojego ciała słodkim umieraniem W Twoim sercu echo jego imienia W Twojej głowie myśli zwątpienia.

Gość gość
Tym jest to twoja miłość. Kotku=Kmiotku.

Gość gośćqwaqwa
W mej glowie emocj***awia sie w berka Ganiaja sie i rozbiegaja w rozne strony Kocham Go, nie moge zaprzeczyc- Moj zdrowy rozsadek dawno zgubiony...

Gość gość
Weź się w garść, nie bądź szalona On ma, gdzie strona tam żona Nie mów, że kochasz,kochaj skrycie Stawiaj na większą wartość, swoje życie.

Gość gośćqwaqwa
Skad wiedziec mozesz, Czy On jest lovelasem Juz chyba nic nie pomoze, Nie przejdzie mi z czasem!

Gość gość szarik
Nastaly ciezkie czasy,zamiast miasta wybieramy lasy...