Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

złamane serce wyszło a dobre

Polecane posty

Gość gość

a przez ponad rok myślałam że to koniec świata , że nigdy nie będę szczęśliwa , chciałam cos zabić , zmienić w sobie , próbowałam zwrócić na siebie uwagę , wariowałam lecz po ponad roku zaczeło mi przechodzić , skupiłam sie na kształceniu siebie , realizowaniu marzeń i dziś pracuję w dość znanej sporej firmie , jestem szczęśliwa , stać mnie na wiecej niż bym chciała i spotykam się z kolegą z pracy ,który bez problemu mógłby zostać modelem a moja dawna "miłość " siedzi w domu u mamusi bo rzucił studia i nie wiem czy kogos ma czy nie zreszta nie ważne pamietajcie dziewczyny nie ma co tracić nerwów ani sił na osoby które i tak w koncu nie beda znaczące w naszym zyciu a najlepiej odpłacicie im pokazująć jak dobrze sobie radzicie bez nich !

Dziękuję :( dajesz mi nadzieję bo się całował z moją koleżanką i się rozstaliśmy...

Gość gość
w takim razie nie ma co tracić na niego czasu serio zrób coś dla siebie zapisz sie na siłownie , zacznij biegać , idż do fryzjera , na zakupy byleby nie myśleć a po czasie podziekujesz ze tak sie stało i jedyne co możesz zrobic to wspolczuc koleżance

Gość gość
Bo go nie kochalas naprawdę. Gdy się kocha to tak łatwo nie przechodzi.