Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

co my艣licie o sponsoringu dojrzaly i mloda laska?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Zastanawiam sie jak to jest byc laska do towarzystwa?prosz臋 o wpisy osoby kt贸re mialy to juz za soba lub sa w takiej sytuacji....co czujecie i jak odnalazlyscie sie w tym....

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Czujesz sie jak d***** bo nia jestes. Tak to sie nazywa.. "sponsoring" prawie jak "bizneswoman" .. d******* tak sie wlasnie bedziesz czula..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
D... Z... I... W... K... A. ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sponsoring to troch臋 jak luksusowa prostytutka pewnie bior膮 wi臋cej ni偶 tir贸wki ja tam nie wiem ale gorzej oceniam pan贸w co korzystaj膮 z us艂ug ni偶 kurtyzany bo wiadomo r贸偶nie jest w 偶yciu s艂ysza艂am o babie kt贸ra puszcza艂a si臋 by zarobi膰 na lekarstwa dla syna wi臋c po prostu mog臋 zrozumie膰 te panie ale klient贸w nigdy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja nie rozumiem zadnej ze stron.. wiem ze sytuacje w domu bywaja rozne.. ale zeby cialo sprzedawac.. 偶ebra膰 bym wola艂a..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
samotny otyly mezczyzna ma ciezko poderwac kobiete wiec mezczyzni sa usprawiedliwieni, ze czasem pojda na dziwke lub zasponsoruja studentke

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W sponsoringu jest tak ze mo偶esz sobie wybiera膰 faceta kt贸ry ci臋 w miar臋 podnieca bo godzisz si臋 albo nie wiec nie musisz wybiera膰 dziadka starego i grubego tylko np bardziej zadbanego kt贸ry nawet cie poci膮ga. Ale to od ciebie zale偶y. A w burdelu cz臋sto jest tak ze nie masz nic do gadania , fakt mo偶esz czasem odm贸wi膰 us艂ugi jak kto艣 ci si臋 wyj膮tkowo nie przypodoba lub b臋dzie np kaza艂 robi膰 kup臋 na siebie ( tez takie przypadki byly) ale generalnie musisz si臋 godzi膰 na starych obwislych brzydali bo takich jest du偶o tam. Je艣li chodzi o sponsoring to p贸ki masz jednego sponsora i w miar臋 si臋 ddogadujecie itd to mo偶esz si臋 faktycznie zakrywa膰 tym ze to taka pomoc finansowa a nie d****arstwo bo si臋 lubicie i on ci pomaga. Jak masz ich wiwcej no to d***** i tyle cho膰 moim zdaniem nawet te pierwsze rozwi膮zanie jest bardzo puszczalskie ale popieram bardziej ni偶 burdel

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A i dodam 偶e mo偶esz trafi膰 na naprswde zadbanych i z******tych facet贸w ale ty i twoj wygl膮d musi by膰 super :) no bo jak facet z 35 lat odjechany i zadbany to nie b臋dzie chcia艂 byle kogo. A jak oty艂y, sylwetka poni偶ej przeci臋tnej i og贸lnie wygl膮d to tez ma ni偶sze wymagania bo jest mniej dowartosciowany z reszta masa jest brzydali ma艂o oty艂ych ale najwa偶niejsze 偶eby ci臋 chocia偶 troch臋 podniecal bo wasza wsp贸艂praca b臋dzie d艂uga i do艣膰 cz臋sta nawet. Np b臋dzie ci kaza艂 by膰 z nim nawet par臋 dni ( no zale偶y oczywi艣cie ale r贸偶nie to bywa ) wiec lepiej je sp臋dzi膰 z kim艣 to faktycznie cie jara

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li b臋dziesz to robi膰 z kim艣 kto ci臋 nie podnieca to stracisz do siebie resztki szacunku. Miej tez przyjemno艣膰 z tego z reszta jak on odczuje ze cie nie podnieca i wsysrko udawane to tez mo偶e mniej p艂aci膰 lub nie b臋dzie chcia艂 z tob膮 wsp贸艂pracowa膰. On p艂aci , on wymaga wi臋c masz by膰 najseksowniejsza, wyuzdana, zawsze ch臋tna i zawsze gotowa. Zero zastanowien.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A wy jakie macie zdanie? Ja powiedzia艂am autorce swoje

Udost臋pnij ten post