Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćja

Jego obojętność

Polecane posty

Gość gośćja

Mam chłopaka spotykamy sie ze soba od 8 miesiecy on jest kierowca międzynarodowym jest w trasie średnio 2 tygodnie i zjeżdża na weekendy, ja w tym roku zaczęłam studia w mieście oddalonym o 100km wiec staram sie zjeżdżac do domu w tym samym czasie co i on jest ale jak to w życiu bywa nie zawsze sie zgrywamy.. Na poczatku stycznia bylismy na wyjeździe caly jeden tydzien tylko my to było jak spełnienie marzeń dla mnie jak i dla niego, ale od tego wyjazdu wszystko sie zaczeło... Wczoraj był u mnie i powiedział mi ze mnie kocha ale gdy jesteśmy w razem... Powiedział że staje mu sie troche obojętna ze irytuje go czasami jak pisze sms, pisze do mnie z poczucia obowiązku ale jak do niego dzwonie to podnosi go to na duchu i mysli o mnie cieplo. JA nie wim co mam o ym myśleć? On twierdzi ze wypiera z siebie uczucie by mniej odczuwac tesknote, mi tez jet ciezko ale daje sobie rade i moje uczucia sie do niego nie zmieniaja. Co moge zrobic by nasz zwiazek sie nie rozpadł? NIe chce go stracic :( moge mu jakoś pomóc? dlaczego on tak odczuwa tesknote? Jak mam życ i stale o nim myslec ze świadomościa ze przez wiekszość dni jestem mu obojetna? Zmiana pracy nie jest opscja wyjścia poniewaz obawia sie ze gdy zmieni prace to i tak nie bedziemy sie czesto widziec wiec znów moze zaczac to czuc..Prosze pomóż mi uporządkować mysli i uczucia...... Nie osądzajcie go źle..

Gość gość
Co Ty chcesz zatrzymywać? Niech idzie lub jedzie gdzie chce. Uwierz, facet jak chce, może wszystko. Nie ma co przekonywać go na siłę, bo poza jakiegoś rodzaju upokorzeniem nic Cię nie czeka. A możesz spotkać faceta, który oszaleje na Twoim punkcie.

Gość gośćja
nie zamierzam go błagać by ze mną był po prostu nie chce zeby to sie tak skonczyło bo go kocham a on kocha mnie tylko jak jestem blisko.... to głupie ale widze moja przyszłość, nasza przyszłość razem... przekonywac na siłę? on nie powiedział ze to koniec tylko wyznał mi swoje uczucia...

Gość gość
Jeśli kocha Cię tylko jak jesteś blisko to Ciebie nie kocha. Uczuć się nie wyłącza jak odkurzacza.