Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eeeeeeeeeeee

14 latek moczy sie w nocy, jestem załamana

Polecane posty

Mam 14 letniego syna, ktory moczy sie w nocy. Problemów w szkole nie ma, dobrze sie uczy, ma wielu kolegów, upatrzył sobie dziewczynę. Z tego co mi opowiadał, jest bardzo ładna, z dobrego domu, wydała swoją książkę, rownież dobrze sie uczy, ma bogatych rodziców, ale onieśmiela go, mimo ze bardzo mu sie podoba. Nie wiem co w takiej sytuacji. Czy to ona moze byc przyczyna? Co robic?

Gość gość
idziesz do lekarza i gadasz mu o problemie syna.

Syn sie chyba zapadnie pod ziemie, jest bardzo nieśmiały, gdyby ktokolwiek w szkole sie o tym dowiedział albo tym bardziej ta dziewczyna to chyba wpadł by w jakas deprechę.

Gość gość
idz sama do lekarza,on niepujdzie bo sie wstydzi, dostaniesz recepte al o skierowanie do specjalisty i po sprawie.

Gość gość
a on nie widzi ze cos z nim nie tak wstaje zalany sikami i co ? uwaza ze to normalne ?

Gość gość
nuda

Gość gość
to mu naciagaj przed snem ptoka:-D :-P

Gość tassa
Do Eeeeeeeeeeee ,polecam Ci wizytę u psychiatry w celu leczenia samej siebie,jeżeli jestes naprawdę matka 14 latka. Albo po prostu jesteś jakimś małolatem prowokującym . Bystrzy ludzie od razu wiedzą o jakie moczenie nocne chodzi.

Gość suchyporanek
@Eeeeeeeeeeee 2016.02.19 Najczęsciej przypadlość nocnego moczenia zdarza się w wieku od 4 do 10 lat. Zdarza się także nastoletnim dzieciom, a nawet osobom doroslym. Jednak w każdym wieku warto pomóc dziecku konsultując jego stan z lekarzem. Na naszej stronie opisane sa sposoby leczenia i to jak przygotowac sie do wizyty u lekarza. Pozdrawiam Przedstawiciel serwisu suchyporanek.pl