Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co miesiąc mam zapalenie pęcherza i ciągle antybiotyki..mam juz dosc:(pomozcie

Polecane posty

Gość gość

czy ktos tez tak mial lub ma?? w ciągu roku ciągle jestem na antybiotykach...ostatnio zazywalam chyba 5 razy antybiotyk w ciagu roku albo więcej.. teraz znowu mam zapalenie pecherza ktore pierwszy raz mialam w sierpniu..i doszlo do zapalenia nerki wiec antybiotyk dostalam..potem znowu po miesiącu nastepny antybiotyk bo po 3 tygodniach wrocilo..i okazalo sie ,że mam mięsniaka macicy który uciska na pęcherz chyba itd. teraz znowu mam zapalenie nerki od pecherza i nastepny antybiotyk..juz nie mam sily ich brac..ale lekarz przepisuje i to bez posiewu nawet..posiew zrobilam sama i faktycznie wyszly bakterie w moczu itd... pewnie to od mięsniaka:( ciągle jade na furaginie i antybiotykach.. czy to sie nigdy nie skonczy?

Gość gość
miałam podobnie... piłam zioła przez pól roku i teraz rzadziej mam te dolegliwości...

Gość gość
więc tak ja ciągle miałam zapalenie pęcherza i ciągle antybiotyki ale byłam u urologa i on powiedział mi żebym kupiła sobie tabletki ziołowe i jadła je przez miesiąc i miałam pić wodę 2 litry dziennie ubierać się tak żeby nie marznąć w nogi i pomogło Ale picie wody zostało i ubieranie się też i nie mam już tego problemu

Gość gość
k7edys tez miewalam przynajmniej 3 razy w roku, na pewno nie tak jak ty co chwile ale jednak. włączylam do swojej diety zurawine suszona, jem ja z jogurtem, z owocami w nalesnikach, w salatkach roznego rodzaju, na kanapkach np z camembertem... nie ma tygodnia bez zurawinki, przynajmjiej raz na 3 dni wcinam 2 garscie:) od poltorej roku nie mialam problemow z pecherzem, no byl jeden epizod, jedjodniowy i przeszlo po jednej tabletce furaginy :) moze to placebo, ale nawet jesli to bardzo smaczne placebo i wierze ze dziala:)

Gość gość
ale jakie te tabletki ziolowe od urologa ?jak sie nazywają?

Gość gość
urosept i do tego żurawina...

Gość gość
Tu na KAFETERII wątek ZDROWIE I URODA poczytaj sobie... znajdziesz tam dużo porad w tym temacie...

Gość gość
Pierwsze co to musisz zmienić lekarza bo chyba testuje na tobie leki . Odpowiednio dobrany lek pozwala całkowicie zabic dANĄ BAKTERIE BEZ JEJ NAWRACANIA. Ja też tak miałam ale zmieniłam lekarza na Pana Piotra Kowalskiego z Łodzi z gabinetu urologicznego na Tatrzańskiej. Skierował mnie na badania i wg tego dobrał odpowiednie leki do mojego przypadku . Infekcje już nie powróciły.