Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podajcie mi powód dla ktorego

Polecane posty

Gość gość

Mężczyzna jest uległy kobiecie -mowa o dominujących osobowosciach, jaka może być przyczyna uległości ?

Gość gość
jej pieniądze

Gość gość
Stawiam że to taka osobowość faceta. Są tacy co dominują nawet jak mają mniej kasy jak i tacy którzy dobrze zarabiają a i tak siedzą pod kapciem żonki kury domowej.

Gość gość
mężczyzna jest uległy wtedy i tylko wtedy, jak może korzystać z pieniędzy kobiety, zgadzam się z powyższym postem. rzadko która kobieta robi dobrze loda, dlatego ten argument jest raczej wykluczony. możliwe też, że ten konkretny mężczyzna o jakim autorka pisze, jest z natury gamoniem i lubi dominujące kobiety. innych możliwości nie ma.

Gość gość
Ja nie mam kasy, nie jestem może najbiedniejsza ale za wesolo nie mam.. wiec to odpada I pytam o mężczyzn dominujących a nie uleglych...

Gość gość
I nie robię loda jak to napisałeś. Ogólnie mężczyźni są jacyś skrępowani w mojej obecności i ulegli, znajomi i nieznajomi, typ Macho i nie-Macho ale dominujący charakter , nieudawany, a znowu jak zaczynam sie z kims spotykac i nawet jeszcze nie jestesmy w zwiazku, to facet niby stara sie byc sobą ale jakby to traci... I robi dla mnie wszystko, żeby mnie nie stracić. Dodam że nie jestem jakaś hetera. Mam własne zdanie, ale jestem bardziej delikatna i wrażliwa niż dominujaca

Gość gość
bezgranicznie kocha ciebie :classic_cool:

Gość gość
kobieto, ja nie cierpię takich babo-chłopów. jeśli jakiś mężczyzna czuje się w twoim towarzystwie źle, to pewnie tak samo myśli. nie wierzę w te bajki, o których piszesz, a zwłaszcza o tych mężczyznach macho, którzy krępują się i robią wszystko, żeby cię nie stracić. ogarnij się kobieto. - Jerzy

Gość gość
Babochlopow? Co masz na myśli? To, ze mam własne zdanie nie oznacza ze jestem babochlopem, jestem kobietą w 100% z wyglądu i zachowania a to co pisze jest prawda. Nie lubię czegoś takiego, ze facecik z bożej łaski oczekuje, ze moja wartość będzie zależała od niego:)

Gość gość
17:21 I tak trzymaj takie kobiety sa najlepsze

Gość gość
gdy sie z***biscie zakocha, to wtedy bedzie uległy...nawet jakby chcial inaczej

Gość gość
dziś mowi to kobieta czy mezczyzna?

Gość gość
prawdziwy niezakompleksiony mezczyzna