Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniesmaczona95

Facet miał damskie rzeczy w swoim domu !

Polecane posty

Gość Zniesmaczona95

Hej ! Otóż spotkałam się teraz drugi raz z pewnym facetem On jest miły, jest fajnie Kochaliśmy się, i w ogóle Jest chemia ! Ja oczywiście traktuje go z dystansem (nie nadaje sie do związków) ale gdy byłam ostatnim razem u niego zastanowiła mnie jedna istotna rzecz. Zostałam sama u niego w mieszkaniu I wiecie co? Miał w szafie rzeczy jakiejś laski, wszystko od bielizny aż po swetry. W szafce tampony , i jeszcze cos Wszystko spoko,tylko nienawidze gdy ktos mnie oszukuje. Jeszcze bezczelnie zapewnia ze tylko dla mnie jest taki slodki. Wrr , jestem wsciekla. Co o tym sądzić? Bo chyba nikt normalny nie trzyma w domu rzeczy po swojej 'EX'?! O

Gość gość
Może jest transwestytą? W najgorszym wypadku :D

Gość gość
Podbijam Ma ktos moze jeszcze jakies swoje teorie? Wiem ze moge sama sie jego zapytac ale nie chce bo wtedy dowie sie ze grzebalam w jego rzeczach..

Gość kalisky
nie ma w polskiej Konstytucji lub prawie karnym żadnego zapisu prawnego na ten temat , więc NIKT nie może zabronić facetowi aby śmigał w sukience, rajstopach , na obcasach lub malował paznokcie ! facet w sukience może się pokazać w miejscu publicznym i co jemu zrobisz ? popatrz na Londyn , na inne miasta UK , faceci w kiltach swobodnie paradują i nikt się nie wydziera

Gość gość
Ale po co mu tampony? ;-(

Gość gośćNANA
BYWA TAK

Gość kalisky
tampony ? być może do zmywania make up

Gość gość
Naprawdę nie wiesz czemu facet ma w domu damskie rzeczy i przybory ? odpowiedź jest prosta ma dziewczynę a ciebie robi w wała, zresztą ty i tak napisałaś że do związków się nie nadajesz więc co się tak pieklisz?

Gość kalisky
czasem policjanci drogówki w godzinach nocnych - najczęściej zatrzymują do kontroli 'lasencję' w aucie , policjant podchodzi do kierowcy , przedstawia się i prosi o okazanie dokumentów a 'lasencja' spokojnie wyjmuje z torebki dowód osobisty, prawo jazdy , za chwilę dmuchnie w alkomat i jeżeli jest trzeźwa to policjanci się pośmieją , dziękujemy panie Józefie Nowak , można jechać

Gość gość
Moj facet tez mial damskie rzeczy w domu i okazalo sie ze to cora przechowuje sobie u niego,od coo !

Gość gość
A zreszta mozna zaaranzowac cos co sprawi ze zagladniesz do tej szafy z babskimi rzeczami chociazby w zwyklej zabawie nawet, wystarczy tylko pomyslec jak to "rozegrac" np.ooo a co tuuu mam, potrzebuje wlasnie bluzke bo mi sie moja poplamila i musze szybko sprac octem ta plame po czerwonym winie bo szkoda mi wyrzucic taka piekna bluzke,zagladasz do szafy i wybierasz sobie co chcesz a on nawet nie zdazy zareagowac jesli zrobisz to szybciutko i juz stoisz z nowa bluzka w reku i pytasz sie ooo ! to twoje ?myslalam ze sa damskie , to ty chodzisz w takich ciuszkach ?jakie ladne... moge pozyczyc ?

Gość gość
I facet zalatwiony , nawet nie wie kiedy to sie stalo ...

Gość gość
A moze po prostu by tak zdobyc numer do tej jego laseczki, porobie kilka ciekawych zdjec no i wiecie co dalej? To moze byc nawet zabawne

Gość kalisky
przyznajcie się dziewczyny , ile z Was marzy o takim ślubie w białej sukni z facetem, który od wielu lat śmiga w sukienkach , spódnicach i na szpilkach , przyznajcie , że wiele spraw to rozwiązuje i nawet na zakupy ciuchowe idąc z mężem masz wiele czasu na przymierzanie , przymierzacie razem i dobrze się bawicie razem w przymierzalni , nie musisz czekać na telefon od męża, kiedy wrócisz do domu ? same korzyści , jak uważasz http://posho.in/wp-content/uploads/2014/12/9-BEq2mB4eE.jpeg