Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak dobrze że PIS nie da 500 zł samotnym matkom które w d.mają małżeństwo

Polecane posty

Gość gość

i bardzo dobrze. trzeba bylo myslec głową a nie dupą i dzieci to trzeba myśleć z kim się chce je mieć. a nie brać karczka spod remizy dziecko klepnąć bo ona ma chuć na dziecko a potem hura do panstwa po pieniądze. POPIERAM prorodzinną polityke PISu, nie dla samotnych matek które nie wiedzialy z kim sobie dziecko robią. jak był nieodpowiendi to trzeba bylo dzieci z nim nie robić. NIE MA CUDÓW że człowiek z dnia na dzien okazuje sie kimś innym. to bujda, pewne symptomy widać wczesniej. takie kity wciskajcie pradziadowi. A jesli facet nawet wam sie nie oswiadczyl to tez nie wiem po co zescie z nim dzieci robily, kretynizm

Gość gość
brawo PiS, dobra polityka!

Gość gość
Usunac miały żebyś jeszcze bardziej ujadala głupia pusta sunio-ze morderczynie? Frajerka jestes

Gość gość
Tak, tak znowu kobieta winna wszystkiemu, sama sobie winna zawsze, zawsze, zawsze jej wina. Serio nie masz nic lepszego do roboty tylko ujadać jak wściekła suka? I to nie pis daje kasę tylko my pracujący ludzie sponsorujemy takie miernoty jak ty i twój pomiot. Ja jestem samotną matką nigdy po nic nie musiałam wyciągać rąk, bo zarabiam bardzo dobrze, ponadto wynajmuję trzy własne mieszkania i w nosie mam te kretyńskie zasiłki więc ciesz się, będzie więcej dla ciebie, bo ja samotna matka zarabiam na tyle, że lekko sponsoruję takie fajtłapy jak ty, no bo wybacz ale normalni ludzie takich tematów nie zakładają. Chętnie wpłacę ci jeszcze jakąś jałmużnę jak podasz nr konta :)

Gość gość
a kto poiwedziął nie da samotnym?

Gość gość
i słusznie autorka pisze one mają być najważniejsz,e bo dzieci mają dzieci kochają bardziej od męża od całej rodziny społeczeństwo ma to akceptować, być wyrozumiałe na ich nieumyte włosy i smród, przepuszczać w drzwiach, frajer ma na nich robić, a państwo dodatkowo płacić a ja sie uczyłam trzeba było też się uczyć, a nie dupczyć

Gość gość
18:24 ojj zdziwiłabys się kretynko, bo ja, autorka tego tematu, mam dochód na głowe w rodzinie 4500 netto i mamy jedno dziecko, w d...ie mamy to 500 + ale nie ukrywam że ciesze się że samotne matki nie dostaną.

Gość gość
gość dziś no tak typowa cebulara :o uciecha dla uciech,y bo ta ma dziecko z tym tamtym, a ślubie nie ma, a kle, kle, kle, ple, ple, ple.... sama nie chce ale z cieszy się, że ktoś inny nie dostanie. Matko jaki tłuk do mięcha. Twój mąż się musi nieźle wstydzić za taką miotłę bez klasy. Idź obejrzyj Modę na Sukces, to taki serial na twoim poziomie... więcej pożytku z ciebie będzie buraku.

Gość gość
Dobre prowo 6/10 🖐️

Gość gość
w d...ie mamy to 500 + ale nie ukrywam że ciesze się że samotne matki nie dostaną. xxx Jezuuu i takie baby jeszcze są w XXI wieku? Serio takie rzeczy cię cieszą? tym żyjesz i tym się podniecasz? Smutne :o

Gość gość
Wdowa tez może być samotna matka...

Gość gość
Tak wzięły faceta zg****ily go i zribily bdziecko. Facet też po co bieze z pod remizy i robi dziecko. No po co.

Gość gość
Samotną matką można też się stać po 10 latach małżeństwa

Gość gość
A samotny ojciec dostanie. Kurwa faceci cieszcie się ze nie musicie zarabiać na swoj****chory. Tylko państwo wyreczy faceta który nie musi zarabiać na bachora. Bo wiadomo matka z małym dzieckiem siedzi po narodzinach a facet wvoracu jest. I nie musi na dziecko zarabiać.

Gość gość
Po co dało te 500 zł. Teraz każdy facet ojciec będzie miał w d***e dzieci swoje. Bo Kaczyński je adoptiwal i utrzymuje.

Gość gość
Wielu facetów te 500 zł wyda na piwo papierosy wodę itp. Zamiast buty czy zeszyt do szkoły dziecku kupić. Albo pampersy

Gość gość
Czesto czytam na tym forum ze samotne matki maja tak dobrze? Moze mi ktos wytłumaczyć na czym polega ta dobroć Polski w stosunku do samotnych rodziców ?

Gość gość
Wstyd mi za matki twojego pokroju autorko

Gość gość
gość dziś Czesto czytam na tym forum ze samotne matki maja tak dobrze? Moze mi ktos wytłumaczyć na czym polega ta dobroć Polski w stosunku do samotnych rodziców ? xx że cię np. jełop pokroju autorki tego tematu nie ukamienuje, a jedynie zwyzywa od szmat i dajek :) czyste dobro :)

Gość gość
Samotna matka nie mogła nigdy liczyć na państwo, zasiłek dla samotnej matki połączony z zasiłkiem rodzinnym, wiec jak przekraczasz śmieszny próg to i tego nie masz. Nigdy nie dostałam nic od państwa, pracowałam sama na siebie i dziecko. Oczywiście córka ma alimenty, ale to już nie zasługa państwa tylko ojca który płaci je dobrowolnie. Nie oczekuje zadnej jałmużny od państwa, tych paru groszy, które by mi i tak nic nie pomogło. Ja jestem w dobrej sytuacji, mam prace, dobrze płatna, są takie matki które tego nie mają i te 200 zł z mops-u mają im pomóc? ? Czy nawet te 500, co to da ?? Samotne matki nie żyją jak paczki w maśle, nikt im nic nie daje za free. To mit, który wziął się z powietrza chyba...

Gość gość
He he dzieci kocha bardziej od męża. Bo Kobieta jest stwozina do macuezynstea. Poza tym mój tata też mnie i rodzeństwo kochał bardziej od mamy. Mówił że dzieci mu sa najwazniejsze.

Gość gość
A czemu nikt nie wyzywa ojców którzy mają w d***e dzieci zostawiają rodzinę. I taka zostawiona kobieta cierpi za siebie i za partnera znosi grzech mężczyzny. Musi nosić na barkach.

Gość gość
Samotna matka, która pracuje i nie płacze siedząc na tyłku i wyciągając łapy po wszystko żyje tak jak zarabia, a patolki to i owszem maja dużo lepiej ale tu chyba status związku czy stan cywilny nie ma nic do rzeczy, bo jak wiemy patologia to osobne społeczeństwo w którym mamy samotnych rodziców, małżeństwa i konkubinaty, a wszyscy oni na utrzymaniu ludzi pracujących zarówno małżeństw, konkubinatów jak i samotnych rodziców.

Gość gość
Takiego pustaka dawno nie widziałam! Uważaj, bo sama nie wiesz, czy nie zostaniesz samotnym rodzicem! W życiu różnie bywa. Trzeba mieć ptasi móżdżek, aby myśleć tak prostacko!

Gość gość
gość dziś no bo właśnie to jest polityka bab na tym forum! skopać jedna drugą, bo tamta sama sobie winna POWINNA WIEDZIEĆ z kim się wiąże, bo to wcześniej widać, że on będzie taki, a taki... Kur/wa jak czytam takie debilizmy to mi słabo! Zycia nie znają i tyle. Takie mądre mądralińskie jak moja ciotka, ta też wiecznie wszystko wiedziała i komentowała, że ta i tamta sama sobie winna, aż jej kiedyś mąż nie wystawił i to po 17 latach małżeństwa. Nigdy człowieka nie poznasz NIGDY.

Gość gość
Na stronie z ministerstwa jasno napisane jest ze pieniądze otrzyma każdy rodzic bez względu na stan cywilny. Nie wiesz a bzdury piszesz.

Gość gość
Jak to nie da? DA. Nie da tylko tym z jednym dzieckiem nawet w małżeństwie. A samotnym które mają 10 dzieci każde z innym jak najbardziej da:D

Gość gość
nie mam dzieci, nie zamierzam miec i ciezko haruje fizycznie nic z tego praktycznie nie majac, i zal mi tych samotnych kobiet z jednym dziekciem, ktore haruja ze mna, za minimalna, ale ktore przekraczaja prog o parenascie zlotych :O

Gość gość
a ja nie rozumiem mam koło siebie samotną matkę w sąsiedztwie ma 2 dzieci no i jest w ciąży jak samotne matki zachodzą w ciąże sikają na polu pod wiatr :-o no nie rozumiem i cały czas nawija jak jej ciężko bo jest sama

Gość gość
no ale jej chodzi o te samotne co mają jedno dziecko :D ona się tym jara jak murzyn blaszką. To jest taki typ człowieka czyli połączenie goluma z Marianem Paździochem, serio łażą takie stwory po świecie :D