Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstyd za matki na tym forum!

Polecane posty

Gość gość

Wszystkie się tylko wyzywać potrafią, jedne na drugie najeżdżają, karmiące piersią na te butelkowe, pracujące na niepracują, te po cesarce na te po naturalnym i odwrotnie. Wiecznie tylko wyzwiska i obrażanie. Czego wy te dzieci nauczycie? Wstyd!

Gość gość
Popieram założycielkę tematu.

Gość gość
brawo! Powinna być taka notatka zawsze przyczepiona na górze, żeby niektóre się opamiętały... Nie zapomnij jeszcze o tych co pracują w ciąży vs. te które są na zwolnieniu :)

Gość gość
chamstwa nie nabyly raczej tv w poznym wieku ;) skoro ich matki chamkami byly, nie chamkami sa to z dzieci nic lepszego nie bedzie....

Gość gość
Wszystko jedno z jakiego powodu, wstyd to czytać :(

Gość gość
Ogolnie jest tutaj taki panujący brzydki trend-dokopać drugiej. Im bardziej dotkliwie tym lepiej. Wazne zeby zostawić ostatnie słowo a czy jest racja czy jej nie ma to drugorzędna sprawa. Odwieczne spory o wszystko a przeciez kazda z nas chce dla swoich dzieci jak najlepiej. Kazda z nas ma swoje zycie-odmienne niz reszta swiata i swoje wybory. Tutaj wieczne zaglądanie komus do garów, macicy, portfela, wychowania dziecka, pracy i spędzania wolnego czasu. Dosłownie wszystko tu ludziom przeszkadza-dziecko płaczące, śmiejące sie, głodne, jedzące itd. Stado żmij i konwersacja na jakimkolwiek poziomie jest niemożliwa. Kazdy temat jest zrównany z ziemia. Straszne to ze ludzie tak lubią życ.

Gość gość
no po temacie "jak dobrze że PIS nie da 500 zł samotnym matkom które w d.mają małżeństwo" i tym co tam przeczytałam jak autorka się cieszy i podnieca samą tą informacją już nic mnie tu nie zdziwi :o

Popieram temat, ale jednoczeście - po co tu siedzicie skoro wam to tak przeszkadza. Na każdym forum (w każdej grupie) znajdzie się pare takich, ale po co sie tym przejmować i psuć całość. I jeszcze jedno - typowe kobiety - roztrząsanie problemu. Tak jest, po prostu, piszmy dalej dobre porady to może "przyćmimy" te debilki ;)

Gość gość
no niestety jeszcze mamy jedynaków kontra wielodzietne królice

Gość gość
Albo synowe kontra tesciowe

Gość gość
Zapomniałyście o klasyku: żony kontra konkubiny :)

Gość gość
teraz na topie jest pińset plus kontra nie pińset plus :P

Gość gość
eeee tam nie panikuj , fajnie jest, mozna sie posmiac

Gość gość
Pośmiać? Śmiejesz sie z braku kultury i taktu? No tak, fest beka... Ja mam propozycje-wszystkie chamki i prostaczki ignorować. Niech sobie piszą ile wejdzie a odpowiadać jedynie tym normalnym mama. Z chamstwem nie ma co dyskutować bo...zniży nas do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Gość gość
Mamom * (celownik - komu? czemu?)

Gość gość
Besos ;)

Gość gość
Ale na tym forum nie ma kilku takich zawistnych, ordynarnych matek. Tu albo większość taka jest, albo te normalne są mało aktywne i te kłótliwe je zagłuszają :( Forum dla matek, a wyzwiska jak z rynsztoka. Wstyd :(

Gość gość
Normalnych mam jest tu bardzo mało,,,

Gość gość
To fakt, ja się udzielam do momentu kiedy jest jakaś kłótnia na zasadzie argumentów i przekomarzania się. Kiedy natomiast zlatują się kobiety od szmat, k...rew, idiotek, debilek to odpuszczam i wychodzę z tematu. po czym zaglądam za kilka dni, a tam 6-7 strona wyzwisk. Fakt normalne babki są zagłuszane i przepędzane.

Gość gość
Ale czemu tak jest? Czy one są tak sfrustrowane? O co chodzi? :(

Gość gość
Szmaty!!

Gość gość
No dobra ale co dla was jest chamstwem czy pisanie prawdy też? Odniosę się do konkubinatów dla mnie to patologia a kobieta tkwiąca w tym to dla tego faceta zwykła darmowa prostytutka nie znaczy, że ja tak myślę tylko mówię kim ona jest dla niego,bo tak ci faceci je traktują. Ich dzieci to bękarty bo tak się poprawnie takie dzieci nazywa i nie jest to żaden wulgaryzm więc w czym problem? Zawsze się te kobiety wtedy oburzają i czują urażone a przecież to czysta prawda czy to taka zbrodnia że nazywam rzeczy po imieniu? Nie mam nic do tych ludzi osobiście ale nie będę czarowała rzeczywistości no wybaczcie. I nieraz za to tu oberwałam więc kto tu jest chamidłem?

Gość gość
Konkubina led i daga jaga. Przynajmniej dns wzięla ślub

Gość gość
gość dziś Skąd ty wiesz jak kto kogo traktuje jak go nie znasz i nigdy na oczy nie widziałaś?

Gość gość
i Właśnie za takie wulgarne chamidła mi wstyd. Wstyd, że jesteście matkami, właśnie o was jest ten temat :(

Gość daga gaga
gość dziś masz nieaktualne info ;)

Gość gość
gość dziś Problem w tym, że nikogo nie interesuje twoje zdanie, idź być kretynką gdzie indziej.

Gość gość
No i nawet w takim temacie zaczęło się wyzywanie od patologii, bękartów, kretynek i prostytutek. Jesteście beznadziejne ;(

Gość dagaa jaga
Lubię głęboko do ust

Gość gość
Bo to forum to wylęgarnia patoli i chamideł, nic nowego...