Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to jest że paszczury są w gazetach nazywane pięknymi? np. dygant

Polecane posty

Gość gość

albo jakaś Fischer co Tschibo reklamuje.... ludzie, dlaczego brzydota stała sie dziś synonimem piękna???

Gość gość
Sama się dziwię. Wszyscy też mówia ze Julia Roberts tez jest piękna, no nie jest. Ma końską urodę, wielką szczękę.

Gość gość
Slyszalyscie o roznych typach urody?

Gość gość
odpi/ieprz się od Dygant, jestem jej sobowtórem a jestem ładna, spadaj buraku!

Gość gość
JA z kolei nie rozumiem zachwytu nad Ania Rubik ;/ Nie twierdzę, ze jest złą modelką bo pewnie pozować potrafi skoro zrobiła taką karierę ale no sory twarz ma po prostu brzydką.

Gość gość
no akurat w modelingu na wybiegi twarz nie jest az tak wazna a co do pieknosci z gazet to ja juz daaaaawno przestalam czytac gazety jakiekolwiek , dzisiaj nawet "ambitne"gazety sieja propagande sa niewiarygodne i stronnicze a co dopiero kolorowe pisemka , dzisiaj juz nie ma prawdziwych dziennikarzy, sa sprzedajne szmaty i szmatlawi paparazzi , to jest filar dzisiejszych gazet i kolorowych magazynow

Gość gość
jednemu się podoba ta drugiemu tamta. Dla mnie możesz być super piękna, a drugi popatrzy i się za głowę złapie, bo nie to ładne co "ładne" tylko co się komu podoba,

Gość gość
Dla mnie Dygant jest meeega ładna :)

Gość gość
gość dziś Dla mnie Dygant jest meeega ładna usmiech.gif X Dla mnie też! Chciałabym mieć taki typ urody jak ona, no ale niestety jestem typową blondynką, do tego w typie lata, takie rozmyte to to :/

Gość gość
zarówno Julia roberts i anja rubik jest brzydka, ale w mediach wmówią wam za to im płaca, co wam ma sie podobac

Gość gość
Dygant jest brzydka ale ma fajna osobowosc ,fajnie gra ,bije od niej cieplem i ma smieszny glos.

Gość gość
nabardziej nie rpzumiem nazywania pięknościami osób, które wyglądają po prostu jak koń. Sarah Jessica parker (Seks w wielkim mieście), Julia Roberts, Agnieszka Dygant. Twarz jak u konia ale gazety i tak Ci napiszą że to są super piękności

Gość gość
Aha i jeszcze Schejbal zapomniałam wymienić (ta ze Szpilek a Giewoncie) ...to to w ogóle nie wiem z której strony piękne

Gość gość
A słyszeliście o różnych gustach? A są szczupłe i zadbane, więc atrakcyjne są. A co się komu podoba, to już inna sprawa...

Gość gość
Są piękne inaczej i tyle.