Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mam zrobic doradzicie

Polecane posty

Gość gość

kupilam na olx buty w rozmiarze 37 przesylka doszla ale okazalo sie ze numer 37 wedlog pani to rozmiar 39 buty leza pisze do pani ze zostalam wprowadzona w blad i mnie oszukala bo to nie jest numer 37 na co pani pisze ze to wloska rozmiarowka i numer 39 to polskie 37 ' wiekszej bzdury przeciez swiat nie widzial nie chce przyjac ode mnie przesylki nie poczowa sie do winy i pisze ze to moja wina no ludzie gdzie moge sie udac bo powim malo za nie nie dalam zeby odzyskac swoje pieniadze ?

Gość gość
powinnaś jej zrobić fisting o***tu

Gość gość
dzieki ale chyba nie skorzystam 0:)

Gość kalisky
posłuchaj durnego faceta, który oczywiście o niczym nie ma pojęcia ale spróbuję doradzić : oprócz tak zwanej typowej rozmiarówki w Europie , czyli 36 , 36,5 37, 37,5, 38 itd. Angole na wyspach mają rozmiarówkę w 'funtach' i jeszcze jest inaczej ale jest stary i znany od wielu lat prosty sposób , czyli pomiar rozmiaru stopy za pomocą PATYKA , czyli urywamy kawałek patyka i metrem, centymetrem , za pomocą linijki mierzymy stopę , być może się okaże, że według pomiaru stopy za pomocą PATYKA masz rozmiar stopy 36,5 lub 37,5 radzę zmierzyć stopę PATYKIEM i ten PATYK przesłać do sprzedającej w tym pudełku z butami i napisać do sprzedającej : proszę przesłać do mnie buty wg długości tego PATYKA

Gość gość
witam bardzo mi pan pomogl i nie nazwalabym go DURNYM jest pan niezwykle madry i umie rozwiazac problem bardzo dziekuje