Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

miejsca intymne, pochwa...

Polecane posty

Gość gość

otóż nie wiem co się dzieje, może któraś miała podobnie? już opisuję sytuację. Od jakiegoś czasu strasznie mnie swędziała pochwa, nie przy samym wejściu, a cała okolica warg sromowych dużych.. smarowałam to maścią specjalną, którą mam w domu na takie wybryki natury, myślałam że to może stan grzybiczny, bo dodam że biorę tetralysal na zapalenie skóry i było w ulotce, że tak się zdarza w trakcie zażywania go.. natomiast maść zbytnio nie pomaga, a teraz po kąpieli zauważyłam, że jest tam duże zgrubienie, jakby guz, nie ma tam żadnego białego płynu (ropy), swędzi mnie wszystko od wewnętrznej strony i to miejsce z tym guzkiem też, nie mam dziwnych upławów,nie goliłam się od jakiegoś czasu, więc to nie od golarki, nie współżyję od ponad 1,5roku, guzek jest miękki, ale jak go naciskam wydaje się twardawy, wiem że czeka mnie wizyta u ginekologa, ale chcę się zorientować, może któraś to miała, może ktoś coś wie czy to może być groźne i co to może być?

Gość gość
Z tym guzkiem to faktycznie musisz sie wybrac do ginekologa. A na swędzenie miejsc intymnych to kup sobie w aptece provag żel i smaruj sie nim zawsze po kąpieli. Zmniejsza świąd, działa kojąco i nawilżająco na podrażnioną skórę.