Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blednygosc

mam ochote

Polecane posty

Gość gość mid eve
Ciebie też miło :) (też myślałam, że jesteś starszy ;) )

Gość gość
Zakochany? :) Dobrze. ;)

Gość gość
A ty mid w jakim jestes wieku? :)

Gość gość
Miłej, Błędny :) Do gościa: jestem już na emeryturze :)

Gość gość
Nie kazdy ma emeryture w tym samym wieku ;)

If, Ty tańczysz dla jednego, Rum podobnie jak Ty - tańczy tylko dla jednej, dla tej jedynej ;) Od razu wyjaśniam, że nie dla mnie:P Ja z kolei tańczę dla Ruma ;) Takie układy

No dobra, co to ja miałam? A! właśnie tańczyć miałam. Mam widownie.. są goście, If, Want, Midsu. Czas na występy. No więc tak: Dzisiaj zatańczę na tej rurze. Mam na sobie majtki i top. Ale żeby nie było.. Majtek z d\u\p\y nie ściągnę, I w ogóle nic nie ściągnę Ale będę tańczyć:) Na rurze:) Erotycznie bardzo:)

W trakcie pokazu będę się stopniowo ubierać: Buty, płaszczyk, czapeczka.. No. Zaznaczam, że nigdy wcześniej tego nie robiłam. (To znaczy „to” robiłam, tylko chodzi o to tańczenie na rurze - Że na tej rurze nigdy nie tańczyłam) Ale! Widziałam w telewizorze jak to się robi i wszystko mam obczajone co i jak I wszystko wiem i potrafię.

Więc Najpierw wdrapię się na tę rurę, tak wysoko, na około 3-4 metry A następnie sobie z niej zjadę na dół, tak po strażacku Czynność powtórzę kilka razy. Później nastąpi pokaz właściwy. Więc uwaga zaczynam... Patrzysz? Patrzycie? Rum (czy jak ci tam) patrzysz? If?

Oszzz, coś nie idzie… Dlaczego ja nie zjedżam? Tylko zwisam? Na gwoździu? Ruuuum? Bo ja się zaczepiłam majtkami o tego gwoździa I Wisze… I dyndam Jak pajączek… Sobie.. Dyndu… dyndu… Dyndu… dyndu…

Rum? Kurde, ja nie chciałam... naprawdę nie chciałam... Chyba się zaraz poryczę… Rum? Rum! RUUUUMMMM!!!

Gość gość
denna pseudo poetka upila sie :D

Gość gość
Też pozdrowię keczupuś... A do gość wczoraj : ja poszłam na emeryturę przed 30-tką ;)

witaj keczupuś :D ifka nie poznała ciebie :D no jasne ze nie bo teraz jestes keczupus:P i nie wie ze brniemy razem nie tylko przez ero :D a ten no dalej dyndasz na tym gwoxdziu? idę po ciebie :classic_cool:

Gość gość
Bledny byłeś dziś na spacerku?

Gość blednygosc
dzien dobry wieczór:)

Gość matuzalemO325
...tak mnie podniecił, że dałem mu nawet w pupę i teraz najgorsze - spodobało mi się... podniecił mnie komplementami, był szarmancki... i stało się. żonie nie daję analnie, jemu dałem... Podnieciło mnie to i teraz chce to zrobić ale totalnie z obcym facetem....

Gość gość
gość dziś No i ok Matu , w czym problem ? Chcesz , to daj . I to jak chcesz i ilu chcesz. Twoje zwieracze , twoja d**a. Amatorów znajdziesz , nie przejmuj się. gość dziś podniecil mnie komplementami... boże, co za k***isko zeszmacone z ciebie matu