Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co takiego musi zrobić facet, żebyście nigdy nie pozwoliły mu wrócić?

Polecane posty

Gość gość

co musiałby zrobić, żebyście zerwały bez opcji przeprosi i wróci?

Gość gość
a c cię to obchodzi?

Gość gość
Przecież to są indywidualne kwestie. Jedną może chłop napierniczać, a i tak jak przeprosi to wróci, a druga za brak kwiatów powie ciao.

Gość gość
Wystarczy, ze powiedziałby: "Kocham inna kobiete i jest to dla Ciebie pewnie szok, jednak moge żyć z Tobą nadal do grobowej deski, lecz...ją bede kochał najmocniej na swiecie, bo to moja druga polowka, która wlasnie odnalazlem" kazda normalna pusci wolno i zacznie układac sobie zycie na nowo ;)

Gość gość
Mam taki charakter, że jak kończę związek to bez opcji powrót. Bez względu na przyczynę. A przyczyny zdarzały się takie: - nic nie czułam, tzn. czułam sympatię, ale nic więcej i nic nie wykrzesałam - okazało się, że ma żonę - okazało się, że ma dzieci (tak, liczba mnoga) - miał mnie w doopie i nie miał dla mnie czasu, maks pół godziny - godzinka w weekend

Gość gość
mozna zdradzic, tylko po co? jak kobieta jest uzalezniona od mezczyzny to bedzie zdrady wybaczac ciagle...

Gość gość
pytam teoretycznie :) jestem po prostu ciekawa. A opcja np, wyzwisk podczas pierwszej lepszej kłótni?

Gość gość
Za całokształt . albo jeśli wybryki z przeprosinami zdarzały się regularnie. Wybryki nie aż takie jak zdrada czy bicie, ale np. słowa które nie powinny paść, wyzywanie, manipulacje psychiczne, szantaże. W pewnym momencie nie jest się w stanie znosić tego dłużej i jest się już świadomą że koleś się nie zmieni. Może se przepraszać do usranej śmierci.

Gość gość
dziś bez przesady, zalezy czy to bylo szczere

Gość gość
glupie pytanie, głupia odp: wystarczy ze zrobi cokolwiek, w czym się uswiadczysz, ze to nie jest to! wtedy juz szukasz innego, a go nie chcesz znac, albo poprostu nie chcesz z nim byc...

Gość gość
gość dziś [22:42 brawo !!! To zadziała na 100% :-) chyba że jest głucha to jej napisz lub namaluj

Gość gość
Już stęka jakaś zdesperowana kochanica. Tak kocha cię jak psy dziada w ciemnym kącie :D

Gość gość
akurat nie trafiłaś/ łeś :) jestem facetem bez kochanki póki co ;)

Gość gość
dlaczego autor nie chce, zeby w razie zabladzenia w tym pięknym świecie nie mogl wrocic do obecnej kobiety/zony/partnerki ?

Gość gość
dziś po takim tekscie kobieta długo nie wytrzyma wiedzac ze ja puka a mysli o innej...z drugiej strony, nie nasza wina, ze sie zakochujemy w kims innym..moze kazdy zwiazek ma nas czego nauczyc, aby w kolejnym byc bardziej szczesliwym?

Gość gość
najgorzej jest powiedziec prawde, czesto wolimy sprowadzic sytuacje do takiej, aby to nasz partner nas zostawił...to czesto nie wypala, trzeba mowic otwarcie..tylko nie jest to takie proste

Gość ktoPyta
kto jest autorem postu? to zalezy, czy kobieta, ktora gra twarda czy facet, ktory chce zostawic kobiete?

Gość gość
1) zdradzić 2) uderzyć Nie ma opcji powrotu.

Gość gość
1.) gdyby ciagle okłamywał, nie był szczery 2.) zdradził emocjonalnie/fizycznie 3.) uderzył 4.) nigdy sie nie liczył z moim zdaniem 5.) nie akceptowałby mojej rodziny, oraz tego z jakiej rodziny pochodzę 6.) gdyby mnie nie szanował i nie kochał

Gość gość
dziś wystarczy tylko jedna opcja, zeby nie mogł juz wrocic

Gość gość
jakby miał teczkę w IPNie :P

Gość gość
Dlaczego uważacie że kobieta gra twardzielke ?? Mameje nie zostawia faceta choćby nie wiem co, t wardzielki zostawiają, nie dlatego,ze chcą mu pokazać kim to one nie sa i ze nie dadza się wpuszczać w maliny/honor/, A po prostu nie mają potrzeby być z tym gosciem

Gość gość
sa 3 opcje stanu kobiety: 1. jest tylko miła, 2. leci otwarcie, 3. jest su..a; macie jakies przejsciowe?

Gość gość
autor musi być dupkiem, co przeciąga strunę i szuka albo pretekstu, albo chce chronić swoją d..ę