Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Witam ;) Dziś mija 6 dzień jak spóźnia mi się okres, poprzednio spóźnił mi się 3 dni. Wcześniej taka sytuacja nie miała miejsca. Brak też również większości typowych dla mnie objawów przed okresem. Jedynie przedwczoraj pobolewał mnie lewy jajnik, wczoraj prawy, a dziś brzuch tak jak ja to mam w zwyczaju przed okresem. Jednak zamiast niego dostałam upławy, białawe o nieprzyjemnym zapachu. Dodam również, że często choruje na zapalenie pęcherza,czasami leczę się wtedy Furaginem. Czy to ciąża?

Gość gość
1. ostatnia miesiączka ? 2. długość cykli ? 3. czy znasz przybliżony dzień cyklu w którym występuje zazwyczaj owulacja ? 4. w których dniach cyklu współżyłaś ? ( w sposób oczywiście który mógłby być powodem ciąży ) 5.opisz dokładniej swoje samopoczucie m.in. piersi. 6. czy robiłaś już test ?

Gość gość
Cykl trwa zazwyczaj 28 dni. Ostatni okres miałam 17-23 stycznia. Testu jeszcze nie robiłam. Mam zamiar zrobić jutro rano. Co do ostatniego stosunku to nie pamiętam, jednak stosunek przerywany - wiem, żadna antykoncepcja. Jeśli chodzi o objawy to totalnie nic, brak obrzmiałych, pobolewających piersi, zmian skórnych szczególnych dla mnie przed okresem również, jedynie te bóle co wcześniej wypisałam.

Gość gość
Zrobiłam test rano i wyszedł negatywny.

Gość gość
Ktoś coś?