Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Długo musicie czekać aż stwardnieją cycki

Polecane posty

Gość gość

? u mnie ciężko z tym to pytam, prędzej jestem wilgotna w środku niż u góry twarda..

Gość gość
wfk

Gość gość
mnie twardnieją tylko sutki, a nie całe cycki

Gość gość
ale to się wyczuwa wiadomo że wierzchołoki najbardziej, ale u mnie całe nabrzmiewają i to lepiej niż na dole:P

Gość gość
tzn szybciej niż c******, z tego co obiegowo wiadomo wiele woli nawet górę niż dół, bo szybciej są pobudzone

Gość gość
ale w cycki nie włożysz, co najwyżej między, ale musi być rozmiar

Gość gość
ten brutal tylko własny czubek nosa, a raczej tego co mu s.... :-) przecież chodzi o rozpoczęcie pobudzenia jakoś, a nie tylko wkładać mu się zachciewa..

Gość gość
ja też chcę jakoś dojść sama albo wogóle :-( ale ani jedno ani drugie nie jest tak jak chcę:-(

Gość gość
lepiej sie zlac do buzi.

Gość gość
a po co Ci twardość cycków, żeby dojść ja dochodzę nie bacząc na to

Gość gość
ja akurat ją rozumiem bo u mnie łechtaczka albo za wrażliwa albo nie to wolę się pobudzić cyckami :P

Gość gość
no to fajnie macie, ja cyckami się nie pobudzę... muszę bezpośrednio na dole... wtedy robię się szybko wilgotna... a łechtaczkę pobudzajcie przez napletek, nie zsuwajcie go, wtedy nie będzie za wrażliwa..

Gość gość
po co ci twardość cycków??? mnie twardnieją sutki często ale z zimna lub jak coś powoduje że mam dreszcze :p ale to nie jest przyjemne i wkurza mnie to :p w ogóle nigdy nie kojarzyłam tego z podnieceniem, kiedyś miałam niezły ubaw jak kolega stwierdził że jestem podniecona bo mi sutki spod bluzki przebijały :D a mnie było po prostu zimno :D

Gość gość
co Ty, ale jazda :-) a jak mach z tym wzgórkiem od łechtaczki, mocno czujesz dotyk, czy tylko przez tę skórkę.. u mnie to jakiś kosmos widocznie bo wolę jednak cycki

Gość gość
Moje są jakieś niewrazliwe.

Gość gość
ale w ogóle..? nie czujesz ich jak tuż zanim złapią skurczę łechtaczki? czujesz w ogóle jak masz pobudzoną łechtaczkę, może to od tego zależy..; nie potrafię tego dobrze wyczaić a facet mnie wkurza bo tylko że narzekam.. palant

Gość gość
pewnie myśli jeżeli tak to mozna nazwać że jak jemu stoi to wszystkim też:P :P

Gość gość
ale przecież od cycków orgazmu nie będzie...

Gość gość
19:52 Nieprawda można mieć orgazm sutkowy.

Gość gość
jak nie jest orgazm sutkowy:P ale tej tutaj chodzi żeby od sutkowego przejść na łechtaczkowy, a nie odwrotnie

Gość gość
ale ci...ke te ż chyba czujecie przy tych cyckach:P

Gość gość
to co macie bardziej wrażliwe generalnie łechtaczkę czy sutki? jak to w czasie wgląda, bo nie wiem czy też mam normalnie :-(

Gość gośćaaa
Ale macie problemy dziwne czy od góry czy od dołu no i facetowi się nie dziwie jak ty narzekasz tam za wrażliwe tu niewrażliwe to co on ma robić w końcu, z książką w ręku zaczynać grę wstępna i czytać podpunkty co i jak na wypadek gdy? To wy czekacie aż wam coś stwardnieje, czy się zwilży zamiast po prostu dać się ponieść i cieszyć się chwilą i sobą wzajemnie?

Gość gość
ale nie rozumiesz, dużo tak z nas ma że po prostu nie może wystartować, jakoś wejść na ten magiczny pas startowy z jednym lub drugim napędem.. sorry że tak piszę ale nie każda ma proste ciało, a przecież nie będę wiecznie pobudzać cycków jak czuję że np. dzisiaj mi tak nie sztywnieją. Przejdę do łechtaczki to też muszę uważać. Nie wiem jaka jest ta norma w czasie dlatego na sutki i guziczek na dole..

Gość gość
gość dziś Nie! Przy dotyku cycków czy pleców nawet, sutki mi owszem twardnieją, ale nie ma to nic wspólnego z podnieceniem seksualnym! to jest raczej efekt dreszczy :p haha nawet jak zdejmuje lub nakładam ubranie to sterczą, a to przecież podniecające w żaden sposób nie jest :D Przy pobudzeniu natomiast mam cycki jakby nabrzmiałe trochę ale miękkie, i nie czuję ich jakoś specjalnie nie skupiam się na nich wtedy :p

Gość gość
Ja w ogóle nie wiem o czym piszecie. Przecież to fizjologia pobudzać lechtaczke i mieć orgazm. Poznałam ten trik jak miałam 13 lat. Przecież znacie swoje ciala. A o co chodzi z ta twardoscia piersi? Rozumiem sutki ale piersi? I poprzez pieszczoty piersi raczej nie dojdziemy chyba że z doświadczonym facetem. A tak to tylko wstęp żeby zejść na dol. Ja dochodzę wstając w siebie wibrator i przez samą penetrante choć zaczynałam od lechtaczki

Gość gość
potrafisz dojść z wibratorem przez samą penetrację??? to chyba orgazm pochwowy masz???

Gość gość
gość dziś wow, naprawdę dochodzisz przez penetrację? hehe ja w środku to w ogóle czucia nie mam :p

Gość gość
ja też i dla mnie penetracja, to oby jak najszybciej się skończyła i chyba większość kobitek tak ma, że penetrację traktują jako dobro konieczne

Gość gość
nie wiem już sama jaka jest tak kolejnosć.. penetracja to raczej tak sobie traktuję, jak łęchtaczki nie chwycę to nic nie będzie, czytałam ża ona musi być pobudzona (dopływ krwi i te sprawy). A jedyne miejsce tak wrażliwe to żołędź łechtaczki przecież, przy penetracji w środku jeszcze trudniej chwycić te miejsca.. Co do sutków to może być tak że twardnieją po prostu szybciej niż chwiejna łechtaczka, jak się po prostu suty staną to masz do końca i czerwona malinka na piersiach:-) a jak łechtaczkę ruszysz to może wam to się cofnąć jak nie będzie narastać wam chcica dalsza na wiecej ... stąd tylko penetracja ale nie odwrotnie:P