Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkatol123

Dt Partners czy ktos mial z nimi do czynienia?

Polecane posty

Gość gośćkatol123

Witam, dostalam dzis lisy z firmy DtPartners z informacja ze wykupili moj dlug i na cheile obecna wynisi on 540zl. Proponuja splate w terminie 7 dni i automatyczne zakonczenie sprawy i postepowania prowadzonego przez komornika. Otoz raz nie mam dlugow a dwa tego mie da sie wytlumaczyc kobiecie ktora odebrala tel.

Gość gośćkatol123
Dodam ze w pismie nue jest napisane ani skoad owy dlug wynika ani nie sa wyszczegolnione zadne pozycje, nr faktur czy jakis umow... jedt tylko kwota dlugu 540zl

Gość gość123432
Posty: 1 Domyślnie Dt Partners i komornik Witam. Po krotce opisze dwoj problem. Otoz dzisiaj przez zupelny przypadek spotkalam osobe ktora kupila ode mnie mieszkanie 5 lat temu i dowiedziam sie ze w swojej skrzynce znalazla korespondencje adresowana do mnie (stary sdres i stare nazwisko). Udalam sie wiec z nia po owe dokumenty i jak sie okazalo jedno to zeykly list z firmy dt partners w ktirym piszą ze jesli w ciagu 7 dni od dnia odebrania listu wplace 845 zl to automatycznie sprawa zostanie zakończona a praca komornika przerwana... ( nie jest napisane z czego owy dlug wynika) Drugie pismo to awizo rowniz na stare dane wiec pani na poczcie mi go nie wydała. ... pokazsla tylko nadawce - komornik z okolic Wrocławia... moje pytanie brzmi następująco - co powinnam teraz zrobic? Pewnie to komornik tego dt? Czy ktos byl w podobnej sytuacji?