Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Ludzie z krótkimi włosami wyglądają nienaturalnie

Polecane posty

Gość gość
że zlapała mendy. czyli też patologia

Gość gość
lódzie z krótkimy to patole buahahahah i wypie..alac

Ciekawy ten link o słowiańskim znaczeniu włosów :P Powiedzmy, że tak dosyć średnio się z nim zgadzam ale i tak warto było przeczytać :) bo sama zapuszczam włosy by mieć bardzo długie, właśnie takie jak na tych zdjęciach, gdyby tylko jeszcze moje włosy chciały ze mną współpracować, bo im są dłuższe tym rosną wolniej i tym więcej jest powodów by je nieco skrócić bo robią się zniszczone, niestety. :P "A niestety tych długowłosych już jest naprawde malutko, powiedziałabym ze nawet wcale. " E tam, nie zgodze się, przecież moda na hipsterów spowodowała zwiekszenie liczby długowłosych facetów, fakt że jest ich mało, na co sama narzekam, ale i tak na tyle dużo by widzieć ich codziennie. Zwracam na takich facetów uwage, na ich włosy i chyba jeszcze nie zdażył się taki dzień, w którym w centrum miasta nie zobaczyłam conajmniej jednego. :D A na koncertach metalowych to już co najmniej 1/3 wszystkich facetów ma długie włosy :P tylko niestety im starszy wiek danego delikwenta, tym mniejsza szansa, ze mężczyzna będzie długowłosy.

Gość gość
Bo im starszy tym mniejsze prawdopodobienstwo, ze ma co zapuszczac :P

Gość gość
tak, tym mniejsze. Na starych zdjęciach wszyscy z długimi włosami, najczęściej takie do ramion i dłuższe. Tak wyglądali moi rodzice kiedyś. Teraz tylko mama ma długie włosy z tego towarzystwa. Jej koledzy dawni to teraz łysi i brzuchaci, koleżanki mają krótkie włosy raczej i farbowane na blond albo rude, bywają czasem u rodziców, widuję ich i wiem. Tata też wyliniał i osiwiał z wiekiem, ale przynajmniej jest szczupły :-P

Gość gość
Ja do niedawna mialam najkrotsze wlosy w rodzinie, w sumie nawet teraz moj tata ma dluzsze wlosy ode mnie :P

Gość gość
tyle wiesz,co zjesz i wysrasz:Dzakladasz non stop te durne topiki z tymi madrosciami:-Oto,ze ty sluchasz jakiej malpiej muzyli i nosisz dlugie klaki,nie znaczy ze inni tez musza:-O

Gość gość
Gościu z 15:44 czego nie robisz spacji po przecinku? Najgłupsze i najbardziej chamskie posty zawsze od ciebie! Zdradza cię poza tym styl, więc zamknij ryj :-D

Gość gość
Faktycznie, najgłupsze posty od tego gościa bez spacji. Daje się poznać po stylu :-P

Gość gość
trzeba pamiętać, że niektóre firmy nie pozwalają pracownikom nosić długich włosów, więc dużo panów je ścina. Podobnie w wielu krajach dyskryminowane są czarne kobiety których naturalne włosy niektórzy uważają za "nieprofesjonalne"

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
irokezy najlepsze :P