Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawsze musze miec w zyciu gorzej

Polecane posty

Gość gość

Od kiedy pamietam zawsze bylam niesprawiedliwie traktowana juz jako dziecko potem szybko sie zwiazalam wzielam slub dziecko i cooo? Moje zycie to jedno wielkie rozczarowanie. Mam meza ktory nigdy mnie nie zaskoczyl pozytywnie doslownie przez caly czas jaki jestesmy czyli 4 lata moze mu sie to zdarzylo 2 razy. Njgorsze jest to ze ja dla wszyskich chce dobrze a ludzie to wykorzystuja jako glupota czy naiwnosc nie wiem. Caly czas sie z nim kloce juz on i ja zaczeliszy mowic sobie ze sie rozejdziemy dalam mu warunek rozchodzimy sie ty kupujesz mi mieszkanie splacasz samochod i kazdy idzie w swoja strone wczesniej w to nie wierzylam ze moge sie z nim rozejsc ale jakos teraz zaczelm to bardzo powaznie traktowac kloce sie z nim jest bardzo niemilo on kompletnjie od siebie nie wymaga ja juz tez. on jest adwokatem ja mam tez stanowsisko. Kilka razy sie z nim pobilam niecaly rok temu zlamal mi palca. Ja mam juz dosc tego on sie zneca sie psychicznie i fizycznie. Czekam kiedy mnie podczas tych klotni zabije. Ostanio powiedzialm mu zeby przemyslaal to rozstanie bo powrotow nie bedzie i jednak doszedl do wniosku ze mozemy odzielnie mieszkac ale on zakazuje mi sie wiazc albo ze on bedzie co 2 tyg uprawial ze mna seks. Ja mu powiedzialam ze nie ma ani takiej ani takiej opcji i ze jest to nienormalne. Jesli sie rozchodzimy to nic oprocz dziecka nas nie bedzie laczyc i on doszedl do wniosku ze jednak nie chce sie rozejsc. Co mam robic ja juz nie mam sily czuje sie wykanczana psychicznie mam dosc tego wszyskiego

Gość gość
ja bym to zakonczyla

Gość gość
Ja bym draniowi wyrwala palca jakby mi go złamał

Gość gość
Weź tabletkę.

Gość gość
Na co mam wziac tabletke ?

Gość gość
wspolczuje..

A tak powaznie:)))nigdy nie wiesz czy bedzie jeszcze gorzej:)) wiec szanuj respektuj to co masz:)))

Gość gość
To prawda MMartha zawsze mozna zachorowac to mnie jeszcze niedoswiadczyło. Tak czy inaczej co bys zrobiła w takiej sytuacji?

Gość gość
na glowe

Gość gość
sratrztattatatt

Gość gość
Aleś ty głupia dziewcze

Gość gość
Czy ktos umie mi napisac cos konkretnego ?

Gość gość
Tak umie. Skoro masz 'stanowisko' to radzę zajrzeć do słownika i nauczyć się zasad interpunkcji, ponieważ piszesz jak nieduczony chłopek. Zdania na pięć linijek. Styl wypowiedzi również okropny, naucz się języka polskiego. Właśnie dlatego według mnie to prowo. Poza tym, jeśli rzeczywistoście jest tak, jak piszesz to fajnego masz mężulka, dobrze wiedzieć jakie pani adwokatowa ma świetne życie. :D