Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z rodzicami

Polecane posty

Gość gość

Jakis czas temu rozstalam sie z chlopakiem I strasznie to znosilam . Rodzice go nie lubili sama nwm z jakich wzgledow ale może dlatego ze przez to nie bylo mnie często w domu i ogólnie moi rodzice są bardzo surowi mając prawie 18 lat nie mogę chodzić na zadne imprezy jeździć gdzies ze znajomymi wracać później niż 21 i najlepiej jakbym siedziala w domu albo na swoim osiedlu .meczy mnie to bardzo ciągle czuje sie taka pilnowana sprawdzana . Często zdarzało sie ze będąc z nim spóźniałam sie i nie przyjeżdżałam na ta 21 przez co były jak zwykle awantury w domu ja to rozumiem ale przeciez nie mam juz 5llat . Kilka razy rozstawalismy sie przez kłótnie i teraz tez tak bylo ale daliśmy sobie czas pare dobrych miesięcy bez kontaktu ale nie wytrzymaliśmy i zaczelismh sie widywać przez co rodzice są jeszcze gorsi niż przedtem .. Nwm jak z nimi rozmawiać wiem ze to moje życie i nie powinni sie wtrącać ale oni tego nie rozumieją mówią ze sktoro mnie zostawił to będzie tak znowu

Gość gość
Rodzice robia Ci wode z mozgu. Jesli Masz ochote na spotykanie z nim nic im do tego. By moi po wiedzieli mi ze jestem pelnoletnia a mam wrocic o 21 to bym ich wysmiala I wyprowadzila sie. Twoja chata to jak wiezienie. Czemu z nimi siedzisz? Idz do pracy,usamodzielnij sie. Nie badz miekka pipka jak teraz.

Gość gość
na razie musisz przetrzymać a później się wyprowadź, oni się i ttak nie zmienią więc coś za coś

Gość gość
Jeszcze nie mam 18 lat pozatym uczę się wiec nie mam możliwości na prace chciałabym żeby go akceptowali i żeby nie traktowali mnie jak dziecko ale nie mam pojecia jak im to wytłumaczyć . Próbowałam kogoś sobie znaleźć przez ten okres gdy nie bylo kontaktu ale nie potrafiłam nikomu dać szansy ciągle myślałam o bylym i pomimo tego ile krzywdy mi zrobil nie mam do niego nawet jakiegoś małego żalu . Jak myślicie jak mogę im to uświadomić ? Może jak będę wracać na okreslona godzinę będą inaczej o nim myśleć ?