Kolargol 13 Napisano 6 minut temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A ty nie masz ochotę zdjąć z twarzy tej fałszywej otoczki? Już się nie kochacie? Ojoj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1411 Napisano 6 minut temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Poza tym proszę o uwagę mam wniosek formalny. Odnośnie podziału forumowych kochanków. Pieprz zarezerwowała sobie najlepsza kategorie wiekową, w związku z czym wnoszę sprzeciw. Proszę protokulata o odnotowanie, że wniesiono oficjalny sprzeciw. Kochanków nie szuka się w sieci, ani w tym miejscu, bo tu nic nie ma Baby jędzę i stare prukwy z blokerami zostały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 13 Napisano 5 minut temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Kochanków nie szuka się w sieci, ani w tym miejscu, bo tu nic nie ma Baby jędzę i stare prukwy z blokerami zostały I dlatego się napraszalas z cycami chłopom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 201 Napisano 4 minuty temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Kochanków nie szuka się w sieci, ani w tym miejscu, bo tu nic nie ma Baby jędzę i stare prukwy z blokerami zostały A tego to ja nie wiem, Ty piszesz o tym szukaniu więc pewnie wiesz co mówisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 322 Napisano 2 minuty temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Kochanków nie szuka się w sieci, ani w tym miejscu, bo tu nic nie ma Baby jędzę i stare prukwy z blokerami zostały Głównie to ty tu z gienią brylujecie, która to kategoira? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1411 Napisano przed chwilą 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: A tego to ja nie wiem, Ty piszesz o tym szukaniu więc pewnie wiesz co mówisz. Nie wiem bo nie szukam i nie obgaduje innych na privach ani na Nerwicy jak ty. Ale o kim masz gadać babciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach