Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

oszust z sympatii( II)

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Kontynuacja

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
ci膮gle t臋skni臋 za m臋偶em kt贸ry mnie oszuka艂 i zdradzi艂 a nadal go kocham

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale masz ja nie mam nic wsp贸lnego z oszustem on mnie zostawi艂 i nie chce mie膰 z nim nic wsp贸lnego bo to wredna szuja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale macie farta nie ma co ja bym bardzo chcia艂a mie膰 oszusta przy mnie by艂o by cudownie a tu klops ale ciesz臋 si臋 偶e moja siostra ma :) ale u艣mia艂am si臋 z mojej kole偶anki :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Namys艂贸w to miasto powiatowe w wojew贸dztwie opolskim w powiecie namys艂owskim ma 16 tysi臋cy mieszka艅c贸w i tablice rejestracyjne ona jest fajnym miastem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gdyby m贸j facet mnie zdradzi艂 to bym mu nigdy tego nie wybaczy艂a bo kopn臋艂a bym go w doope i by mia艂 i by polecia艂 do swojej lafiryndy rozklekotanej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Go艣ciu z Namys艂owa w*********j to nasz temat nie ty go za艂o偶y艂e艣 wi臋c won z tego tematu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja matka mi m贸wi艂a 偶e jakbym chcia艂a si臋 z kim艣 zwi膮za膰 to 偶ebym uwa偶a艂a bo jak mnie zdradzi to b臋d臋 potem p艂aka艂a i mia艂a racj臋 dw贸ch facet贸w mnie zdradzi艂o najpierw jeden potem drugi z jednym sie zwi膮za艂am zdradzi艂 z drugim si臋 zwi膮za艂am zdradzi trzeci czyli ten obecny chyba te偶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale was robi膮 w jajo ci faceci i tak b臋dzie zawsze takie 偶ycie cdn

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tacy s膮 w艂a艣nie faceci dlatego jestem star膮 pann膮 i nigdy bym sie nie zwi膮za艂a z 偶adnym facetem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Poznalas pajacy nie ka偶dy facet to 艣winia i zdradza ale fakt jest sporo takich i vice versa bywaj膮 i kobiety takie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja uwa偶am jako te偶 kobieta i matka dw贸jki dzieci 偶e jak facet zobaczy babe kt贸ra zakr臋ci cyckami i ty艂kiem to ju偶 do niej leci i testament zaraz zmieni :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja sie w艂a艣nie rozwodz臋 z m臋偶em bo mnie zdradzi艂 i na nasze dziecko c贸rk臋 kt贸ra ma 3 lata b臋dzie p艂aci艂 alimenty i niech idzie do tej swojej lafiryndy a co tam matka sama wychowa a on zabawi si臋 z lafirynd膮 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Podobnie i ja wole byc singlem co z tego 偶e partn erka zrobi obiad itd ja w pracy a ona w sieci ,np romanse albo w realu zdradza takie s膮 obecne czasy przykre Siedz膮 ca艂e dnie w kamerach gole d**y itd pokazuj膮 dobre 偶ony ze Zbiornik pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja bym mojemu nie pozwoli艂a mnie zdradzi膰 mo偶e jestem brzydka po ci膮偶y ale mamy razem synka 2 letniego jak sie np rozwiedziemy to ja chce mie膰 prawa rodzicielskie bo m膮偶 go wychowa na zdradzacza i kobieciarza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 facet m臋ski 2
We藕cie baby g艂upie nie obra偶ajcie nas facet贸w jak kobieta zdradzi faceta to jest dobrze a jak facet babe to ju偶 dra艅 ja nie mowie 偶e wszystkie baby s膮 g艂upie tylko mi chodzi o was co na tym temacie si臋 udzielacie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Facet m臋ski 2 w*********j bo to babskie forum niedorajdo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Namys艂贸w to miasto powiatowe w wojew贸dztwie opolskim w powiecie namys艂owskim ma 16 tysi臋cy mieszka艅c贸w i tablice rejestracyjne ona jest fajnym miastem polecam znane piwa z browaru namys艂贸w to zamkowe z艂oty denar kuflowe rycerskie namys艂贸w pils

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mnie zdradzila byla 偶ona po 16 latach pognalem z domu romans si臋 wydal ona i kochanek rozwalili 2 rodzinny Teraz wiem 偶e 偶yje mysl臋 偶e nigdy nie zaufam wi臋cej kobiecie wiem 偶e nie wszystki臋 takie s膮 偶al straconych lat Kochanek mieszka na ulicy bo go jego partnerka pognala a byla wrocila do mamy tak im wysz艂y balety

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Du偶o jest wyrafinowanych kobiet dobrze graj膮 obecnie w modzie jest jak kobieta ma 2 kochank贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Aha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Du偶o jest wrednych i wyrafinowanych kobiet co uwa偶aj膮 facet贸w za wszystkie z艂o na tym 艣wiecie a jak one wyrz膮dza to dobrze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jaki sens ma bycie z partnerk膮 jesli nie mam do niej zaufania po zdradzie? zdrada to zdrada mo偶na zapomnie膰 czasem ale wybaczyc si臋 nie da

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kobiety nawet mog膮 by膰 gorsze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zgadzam si臋 jestem facetem i 偶ona mnie zdradzi艂a jeste艣my rok po rozwodzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A za to ja wole by膰 gejem i mie膰 faceta bo facet faceta zrozumie i nie b臋d臋 musia艂 si臋 u偶era膰 z bab膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My faceci te偶 cierpimy jak kto艣 nas zdradzi nie tylko wy kobiety

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie mo偶na wszystkich do jednego worka da膰 i ocenia膰 s膮 dobrzy ludzie i 藕li Szkoda 偶e cierpi膮 po zdradach dzieci i niewinne osoby z tych zwi膮zkow Milego popoludnia 偶ycz臋 oraz calego Weekendu pozdrawiam Antuan

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ania z zielonego wzg贸rza 12
A m贸j facet mnie kocha i nigdy mnie nie zdradzi urodzi艂am mu dw贸jk臋 dzieci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalu艣 11
Oh wzdycham :D

Udost臋pnij ten post