Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dociekliwa94

Wstydzę się swojej kobiecości

Polecane posty

Gość Dociekliwa94

Wstydzę się tego, że jestem kobietą. Czasami nie czuję się jak człowiek, tylko jak zwierzę-maszynka do przedłużania gatunku. Ciężko przeżywam każdą menstruację, to niszczy mi życie. Wstydzę się swoich dużych piersi-noszę luźne koszule, żeby to ukryć. Nie nosze sukienek, bo chyba bym się spaliła ze wstydu, gdybym to założyła, poza tym to niewygodne. Na samą myśl o seksie robi mi się niedobrze. Chciałabym, żeby postrzegano mnie jako 100% człowieka. Czasami nie mogę uwierzyć w to, że jestem kobietą, że przecież mogłabym się urodzić mężczyzną. Źle mi się z tym żyje. Nie mogę patrzeć na siebie bez ubrania. Czuję się jak upośledzony podgatunek. Czy któraś z Was ma podobnie?

Gość gość
Nie. Dlaczego myślisz że jesteś gorsza tylko dlatego, że jesteś kobietą?

Gość Dociekliwa94
Bo organizm kobiety jest zaprogramowany na przedłużanie gatunku, na rozmnażanie się, nienawidzę menstruacji, wnerwia mnie, że muszę to grzecznie znosić co miesiąc, że nie mam na to żadnego wpływu, wnerwia mnie to, że każdy stosunek seksualny (nie robiłam tego nigdy, ze strachu, i chyba nie zrobię do końca życia) może się skończyć ciążą, boję się ciąży, nie chcę nosić ciężaru i w bólach i cierpieniu rodzić, jak zwierzę. Badanie ginekologiczne to było dla mnie wyjątkowe upodlenie, czułam się wtedy jak podczłowiek. I mam cierpieć tylko dlatego, że, nie z własnego wyboru, urodziłam się kobietą?! Nienawidzę swojej płci!

Gość gość
Od siedzenia w domu głupiejesz. Idź do ludzi bo będzie gorzej.

Gość gość
Męskie ciało też jest zaprogramowane do rozmnażania się. Nikt nie zmusza Cię do rodzenia ani seksu. Idź do psychologa.

Gość Dociekliwa94
Jak ja widzę ludzi, to jest jeszcze gorzej. Nie mogę patrzeć na kobiety!

Gość gość
Ty to masz problemy ;)

Gość gość
do gościa z 17:33 śmiejesz się z autorki, że ma "problemy", ale wyobraź sobie, że to twoje problemy mogą być niczym w porownaniu z jej, bo laska ma ewidentnie problemy psychiczne i przed nią długie lata psychoterapii zanim bedzie normalna :O wiem, bo też miałam lekko zrytą psychikę i zajęło mi 4 lata żeby wyjść na prostą :O

Gość gośćowa
A moze jestes aseksuallna?

Gość Dociekliwa94
Nie, bo odczuwam to dziwne ciepło w środku, gdy patrzę na jakąś scene erotyczną w filmach.

Gość gość
Zacznij sie masturbować

Gość gość
kobieta to też człowiek,wcale nie gorszy. Masz duże piersi to sie z tego ciesz bo niejedna by sie z tobą zamieniła!

Dociekliwa jesteś Nie dociekam dlaczego Pewnie nie wiesz co z czasem zrobić Umowny się no herbatę z imbirem

Gość gość
to oczywiste, że kobieta to gorszy człowiek, przynajmniej jedna temu nie zaprzecza. Już święty Augustyn mówił, że tylko mężczyzna został stworzony na wzór i podobieństwo Boga, a kobieta to boska pomyłka.

Kocham Boskie pomyłki Boże sprew by i One mnie pokochaly... chociaż raz Niekoniecznie wszystkie

Gość Dociekliwa94
Tak, duże, obrzydliwe kawałki tłuszczu z przodu, które tylko uwierają i przeszkadzają, np. przy bieganiu to wielki powód do radości. To jest okropne! Nie chcę tego!

Potrafisz się zareklamować I tak Ci nie wierzę Jesteś mega laską niesamowitych kształtach Hi hi

Gość Dociekliwa94
Uroda to przekleństwo, bo można taką zgwałcić. A nawet jeżeli uważamy to za coś pozytywnego, to bardzo szybko przemija i nic z niej nie zostaje.

Gość gość
Ludzie się bez ręki rodzą, w biedocie i ucisku a żyją bo rzeczywistość ich wyćwiczyła. Jedynie co cię boli to twój tył bo pęka od tych pierdół co tutaj wypisujesz, dorośnij.

Uroda przemija Wspomnienia pozostają Piękno jest wieczne, to ukryte i objawione Pięknie się usmiechasz?

Gość gość
Jestem kobietą i jestem z tego dumna. Nigdy nie chciała być facetem, choć w niektórych sferach życia im jest stosunkowo łatwiej niż kobietom.