Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gorzka prawda jest taka że wszyscy mają gdzieś ustawianie lusterek

Polecane posty

Gość gość

Wszyscy których znam a znam bardzo wiele osób nikt nie zadaje sobie trudu ustawiania lusterek za tą samą kierownicą siada 1,6m i 2m i nikt sie w to nie bawi prawdopodobnie pasy zmieniają "na jana" i to nie są dyrdymały jako pasażer gdy prawka nie miałem jeszcze jezdziłem z bardzo wieloma osobami i nigdy nie widziałem żeby ktokowiek je ustawiał, mało tego nawet instruktorzy mieli to gdzieś, a kursantom kazali a oni siadali i jechali i nie ważne że kursant miał 1,9 a instruktor 1,7, to już taki nawyk mi też powszedniał niestety dlaczego mam być inny jak cały świat jest taki? :p

Gość gość
Aktualnie robię prawko i za każdym razem muszę ustawić lusterka chociaż w swoim prywatnym samochodzie nie ustawiłem odkąd kupiłem :p

Gość gość
Mało tego znam też takich którzy mają prawko kupili nowsze samocjody i nie ustawiają bo nie potrafią poprawnie mechanizmu obsłużyć :p

Gość gość
Obsługa mechanizmu jest trudna w niektórych samochodach :p zwlasza, że bajerów jest coraz więcej i nie wiadomo co do czego ;p ostatnio jechałem samochodem kolegi i nie umiałem zaciągnąć ręcznego bo nie ma wajchy tylko przycisk ;p Autor poprzedniego posta