Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondi1682

Poród Medikor

Polecane posty

Gość Blondi1682

Witam. Apeluje do wszystkich kobiet w ciąży, aby nie rodziły w MEDIKOR w Nowym Sączu - moje drogie Kobiety nie dajcie się nabrać na ładny budynek, wymalowane ściany, nowe łóżka itp, bowiem nie to jest najistotniejsze podczas porodu oraz zaraz po nim. Ważniejsza jest wiedza, doświadczenie i profesjonalizm LEKARZY czego w MEDIKOR brak. Jestem tego najlepszym przykładem, gdyż niedawno urodziłam dziecko i po porodzie dostałam krwotoku - zamiast zrobić mi łyżeczkowanie (kawałek łożyska został w macicy) lekarze z MEDIKOR zatamowali krwotok i po zrobieniu USG stwierdzili że wszystko jest w porządku i wypisali mnie do domu. Po około tygodnia trafiłam do Szpitala Specjalistycznego w Nowym Sączu Oddział Ginekologiczno-położniczego w stanie krytycznym- resztki łożyska zaczęły wręcz gnić, czego następstwem było zagrożenie sepsą. Gdyby nie profesjonalne podejście Lekarza kierującego Oddziałem Ginekologiczno-położniczym Szpitala Specjalistycznego w Nowym Sączu, mogłam błąd MEDIKOR przypłacić zdrowiem, a nawet życiem. Tak że jeszcze raz ostrzegam przed wybraniem szpitala do porodu. Pozdrawiam

Gość gość
Witam!!! Chcę ostrzec kobiety aby do końca nie wierzyły Pani powyżej. Sama leżałam na oddziale kilka dni i zarówno lekarze jak i pielęgniarki - bajka (choć jeśli chodzi o pielęgniarki to może od zmiany zależy na kogo się trafi). Zainteresowanie pacjentką 100%, na każdy dzwonek pielęgniarki przylatują od razu. Szpital czyściutki i zadbany, jak z serialu, i nie zgodzę się, że to nie ma znaczenia, bo w Szpitalu Specjalistycznym na oddziale Gin-Poł jest istna komuna, brudna pościel, paskudne jedzenie, a sam pan ordynator to ma różne opinie na swój temat i tego jak czasem potrafi odezwać się do pacjentek. Co w Medikorze jest nie do pomyślenia, tam kultura personelu jest na najwyższym poziomie (zwłaszcza odkąd nie ma pana Kowalczyka). Ja bardzo polecam Medikor bo to szpital na miarę XXI wieku, z naprawdę wykwalifikowanym i świetnym personelem, dla którego Pacjentka jest najważniejsza :) A doktorzy Mazgaj i Goryca najlepsi pod słońcem.