Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

puste jajo

Polecane posty

Gość gość

Witam. Pierwsza ciąża w która zaszła okazała się ciąża pusta. Tzw. Puste jako plodowe. Kolejna ciąża ok mam zdrowego synka. Teraz znowu jestem w ciąży wizytę mam 1.03 i pojawił się lęk ze znowu może być coś nie tak. Czy któraś z was miała pusta ciążę więcej niż raz ?

Gość gość
Kochana Zobacz Co znalazlam w internecie Kolejna ciąża, gdy było puste jajo płodowe (ciąża bezzarodkowa) Lekarze uspokajają, że ciąża bezzarodkowa nie wpływa na kolejne ciąże. Rzadko zdarza się, by sytuacja się powtórzyła. Kobietom zaleca się jednak badanie genetyczne – kariotypu, które wskaże ewentualne anomalie chromosomowe mogące być przyczyną ciąży bezzarodkowej.Na zupełny brak zarodka w przebiegu tzw. ciąży bezzarodkowej mówi się także: jajo zaśniadowe, zaśniad pusty, puste jajo, a nawet wczesne obumarcie zarodka.

Gość gość
Witaj ja mialam pierwszą ciąże jako puste jajo. Z drugiej mam 2,5 letniego syna. 8 marca najprawdopodobniej przyjdzie na świat córeczka. Puste jajo najczęściej wynika z tego że coś na początku nie zadziałało i komórki źle się połączyły itp. Podobno żadko kiedy spotyka sie u jednej kobiety kilka "pustych" ciąż. Zobaczysz będzie dobrze