Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotne matki to patologia

Polecane posty

Gość gość

a frajerzy, którzy się z nimi wiążą są jeleniami i nie mają żadnych innych opcji. Nikt normalny nie chciałby wychowywać cudzego bachora. Śmieszny jest taki układ - jeleń daje kase i poświęca czas na wychowywanie cudzego bachora, ona w zamian czasem uprawia z nim seks. Nie mówię o wdowach, które zostały samotnymi matkami ze względów niezależnych od siebie. Mówię o 95% patologicznych samotnych matek, które puszczały się za młodu, wybierały nieodpowiednich facetów a potem narzekają że sa pokrzywdzone przez los.

Gość gość
a jakie są roszczeniowe, że nie ma już normalnych facetów :D kto nie zaakceptuje jej bachorów to jest najgorszy :D

Gość gość
A najgorsze są te co puszczają się z ciapatymi a pózniej mają beżowe bękarty z nieznanym tatusiem. Coraz więcej takich jest.

Gość gość marza
Kobieta ktora wyszla za maz urodzila dziecko maz ja zdradzal odszedl do innej. Zostala sama z dzieckiem to twoim zdaniem patologia? Nie ma prawa ta kobieta ulozyc sobie zycia?

Gość gość
hehe dokładnie. Pretensjonalne podejście do życia to cecha praktycznie każdej samotnej matki. Jesli facet chce mieć normalną rodzinę i nie chce samotnej matki to znaczy ze nie jest prawdziwym facetem:D bo przecież "nie ważne kto zrobi, wazne kto wychowa" hahaha Ale mimo wszystko jeleni nigdy nie braknie. Więc samotne matki nie traćcie nadziei, jeśli jakoś wyglądacie zawsze znajdziecie frajera, którego omamicie i który bedzie łożył na was kase. A jak już się ustatkujecie to daje możecie iść w balety :)

Gość gość marza
A kobieta ktora wyszla za maz urodzila dziecko. Maz zostawil ja dla innej zostala sama z dzieckiem to tez patologia? Nie ma prawa do ulozenia sobie zycia?

Gość gość marza
Kazda kobieta moze zostac samotna matko wiec ich tak opluwajcie.

Gość gość
"Kobieta ktora wyszla za maz urodzila dziecko maz ja zdradzal odszedl do innej. Zostala sama z dzieckiem to twoim zdaniem patologia? Nie ma prawa ta kobieta ulozyc sobie zycia?" Ale ile jest takich przypadków? Moim zdaniem bardzo niewiele. Pisze o większości, które leciały tylko i wyłącznie na wygląd, a potem płacz że zostały same z bękartem. Wygląd się liczy, ale na charakter tez trzeba patrzeć. Niezaleznie od płci.

Gość gość
Polska patologia i bękarty z nieprawego łoża. To dziś normalka.

Gość gość
Ale i tak nie rozumiem tych kolesi co sie z nimi wiążą. Z pełną swiadomością godza się na to że będą mięc patologiczną rodzine i będą łożyć kase na JEJ i tylko i wyłącznie JEJ bękarta.

Gość gość
A jeśli już uzna to dziecko i będzie w papierach prawnym opiekunem w razie rozwodu zobligowany jest płacić na to dziecko alimenty :) to mało kto wie. Znajomy popełnił ten błąd i teraz musi płacić 600 zł na nieswoje dziecko

Gość gość
Czyli jeśli ktoś się ożeni z samotną matką to staje sie prawnym opiekunem jej bękarta? I potem po rozwodzie płaci jej alimenty? Dobrze rozumiem?

Gość gość
jeśli uzna to dziecko jako swoje (w papierach będzie pełno prawnym opiekunem). Sądy kierują się dobrem dziecka.

Gość gość
Sam jestes patologia

Gość gość marza
Czemu piszecie na dzieci samotnych matek bekarty. Dzieci te sa takie same jak wszystkie inne.

Gość gość
gość dziś bzdura powiem więcej jeśli okazuje się ze dotychczasowy ojciec nie jest biologiczny a matka o tym wiedziała to nie musi płacić alimentów.Alimenty maja obowiązek płacić tylko biologiczni rodzice

Gość gość
Nieprawda!!! Jeśli uzna dziecko jako swoje płaci alimenty!!!

Gość gość
To sąd bezprawnie każe płacić 600 zł?

Gość gość
Jeśli uzna się za opiekuna, to jest podstawa prawna. W papierach widniej jako prawny opiekun więc ma wobec tego dziecka obowiązki. Także związane z alimentami.

Gość gość
alimenty musi płacić ta osoba która jest świadoma tego że nie jest biologicznym rodzicem ale mimo to uznała dziecko tak jest też w przypadku kobiet ale jeżeli partnerka wrobiła gościa w ojcostwo wiadomo że kobiety nie da się tak wrobić to w tedy facet ma jakiś okres czasu do zaprzeczenia ojcostwa

Gość gość
w normalnym toku, masz ileś mc na ustalenie ojcostwa. Mój kolega związał się z samotną matką, uznał to dziecko "jako swoje" i po rozwodzie musi płacić na to dziecko. Taka przestroga dla nieświadomych, przenigdy nie podpisujcie papierków o pełnoprawnego opiekuna. W razie rozwodu będziecie musieli płacić na nie swoje dziecko.

Gość gość
Samotne matki na poczatku związku potrafią byc tak miłe że chłopakowi, który nigdy nie miał powodzenia u kobiet (bo tylko taki się za nie bierze) potrafią zrobić totalną wodę z mózgu, sprawi że na chwilę wzrośnie mu poczucie wartości poczuje sie kimś i podpisze każdy papierek. A potem okazuje się że został totalnym jeleniem, który płaci alimenty na nieswoje dziecko.

Gość gość
jak ktoś ma miękkie serce musi mieć twardą dupę ;]

Gość gość
To robi sie nie smaczne juz. Nie mam napisane na czole tego, ze jestem samotna matka po kilkunastu latach zwiazku i malEnstwa. Pogonilam mojego ex bo mnie zdradzał, oszukiwał i oklamywal. I prosze nie piszcie, ze takiego wybrałam sobie, wybrałam normalnego mężczyznę na meza i ojca moich dzieci. Zreszta opinia na kafe jest tyle ważna...

Gość gość
Większych bzdur jeszcze moje piękne oczy nie widziały... Wy myślicie, że samotna matka całymi dniami i nocami siedzi w domu i układa misterny plan, jak urobic biednego, słodkiego rzecz jasna mega bogatego faceta, żeby ją utrzymywał?? Smutne jest to jak szufladkujecie ludzi których nawet nie znacie. Jestem po rozwodzie, mam jedno dziecko, które utrzymuje sama. Nie spotykam się z żadnym facetem, nie dlatego że jestem patologia i nikt mnie nie chce, tylko porostu nie mam ochoty na randkowanie. Jestem wykształcona osoba, pracuje i zarabiam bardzo dobrze. Nie wyobrażam sobie, że ktoś mógłby mnie utrzymywać. Pamiętajcie, każda kobieta może zostac samotna matka, nigdy nie jesteśmy w stanie w 100% poznać drugiej osoby i nigdy nie możemy zagwarantować sobie, że z pozoru udane małżeństwo nie może się rozpasc..