Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aborcja

Polecane posty

Gość gość

Jak w tytule. Jestem w 7 tygodniu ciąży,antykoncepcja zawiodła. Mam już 2 dzieci,z czego syn 8 miesięcy,mam depresję. Nie chcę trzeciego dziecka,nie dam rady ani psychicznie,ani finansowo. Czy któraś z was ma jakieś doświadczenia związane z aborcją farmakologiczna ? Mieszkam w De, tutaj dużo łatwiej,ale chodzi mi o przebieg,skuteczność,samopoczucie itp. Bez moralizowania i nawracania proszę,już podjęłam decyzję,w poniedziałek idę do lekarza

Gość gość
Kobieto 500zl dostaniesz wiecej

Gość gość
Depresje a pieprzyc sie miala sile ;D you made my day :)

Gość gość
Tu autorka. Rozwazam usuniecie jajników zeby nie miec wiecej bachorow bo pracuje w burdelu. Nie mam stalego partnera i jest mi zle

Gość gość
Super

Gość gość
Nie zabijaj dziecka oddaj do adopcji ktos je pokocha calym serduszkiem to bedzie dla nich Dar.

Gość gość
jestem daleka od moralizowania,ale przemyśl sprawę czy nie popadniesz w większą depresję jak usuniesz? nie możesz przewidzieć swojej reakcji jesteś sama,czy masz partnera? może mogłabyś oddać dziecko do adopcji ze wskazaniem np

Gość gość
a może my tu nie chcemy dzieciobójczyni taką masz korfo depresję ale doopą ruszać w te i nazat potrafiłaś szmato

Gość gość
Autorko, zapraszam na forum maszwybor net - tam znajdziesz rzetelne informacje na temat aborcji farmakologicznej i mechanicznej, bez oceniania i wyzwisk

Gość gość
W Polsce, kazda pomoc w aborcji jest karalna. Autorka mieszka w jednym z zachodnich krajow, to niech info szuka na tamtych forach.

Gość gość
Ja nie oceniam nie mam praw do tego,nie będę tez moralizować.Mogę jedynie próbować postawić się w Twojej sytuacji i nie ja nie zabiłabym dziecka,płodu,zarodka do mnie od poczęcia jest to człowiek!Oddałabym do adopcji.

Gość gość
to nie stawiaj się w jej sytuacji, bo w niej nigdy nie byłaś i nie będziesz ! A co niby miałaby powiedzieć dwójce swoich dzieci ? że brzuszek był, ale braciszka albo siostrzyczkę mamusia w szpitalu zostawiła ???

Gość gość
Tak 8 miesięczne dziecko na bank zauważy brak brzuszka, a starsze pewnie tez od podłogi ledwo odrosło.jest tyle rodzin czekających i latami starających się o dziecko uważam,że zamiast zabijać można zapewnić dziecku przyszłość i sprawić by było kochane.Adopcja to nie powód do wstydu.Popieram wszystkie matki,które się na to decydują.Popieram też okna życia.Gdybym nie mogla wychować swojego dziecka znalazłabym mu dom w ktorym bedzie wyczekane i kochane.Ale moją opinią się nie sugerujcie ja ze wsi jestem!!

Gość gość
gość wczoraj to nie stawiaj się w jej sytuacji, bo w niej nigdy nie byłaś i nie będziesz ! A co niby miałaby powiedzieć dwójce swoich dzieci ? że brzuszek był, ale braciszka albo siostrzyczkę mamusia w szpitalu zostawiła ??? x x czy to byłaby największa tragedia? co powiedzieć dzieciom? ta lepiej usunąć żeby nie mówić dzieciom ale to jest niesprawiedliwe tysiące matek pragną dziecka, majątki wydają na leczenie a tu tak rach ciach i po kłopocie?

Ballada o nienarodzonym dziecku- na youtube sobie posłuchaj. Polecam

Gość gość
aaa to z racji tego ze tysiace matek nie moze zajsc w ciaze ona ma urodzic niechciane no coz czego sie bylo po tym debilnym forum spodziewac

Gość gość
gość dziś co mnie obchodzi, że tysiące matek nie mogą urodzić ? niech idą do domu dziecka, tam są tysiące dzieci czekających na ciepło i miłość, ale wy fałszywe katole, potraficie tylko gęgać nad nienarodzonymi ! te , które już się urodziły, macie w d u p i e !!

Gość gość
prawda jest taka że jakby autorka miała depresję prawdziwą zdiagnozowaną i leczoną to by w ciąży nie była bo to jest straszna choroba eliminuję człowieka z życia a tak sobie chlapnąć to każdy może mam depresję achh żałosne po prostu nieodpowiedzialna dzida nie potrafiąca się zabezpieczyć nie biorąca odpowiedzialności z konkubentem za swe czyny czyli dno i patologia taka prawda :-)

Gość gość
Gdyby autorka nie chciała dziecka gdyby choc troche nie zastanawiała się nad tym czy urodzić nie pisałaby na forum juz w ciąży by nie była!!!

Gość gość
A skąd taki wniosek ? kobiecie planującej aborcję już nie wolno pisać na forum ? ma się ukrywać jak szczur w kanale ? to tylko w naszym zacofanym kraju możliwe, ale na szczęście autorka mieszka w cywilizowanym kraju, gdzie aborcja jest wolnym wyborem każdej kobiety i nie jest z tego powodu piętnowaną

Gość gość
Ja usunelam i możecie sobie pisać ile chcecie. Moja macica i tyle.

Gość gość
ok usuwajcie i sp***alajcie

Gość gość
Nieeee autorko lepiej powiedz dzieciom ze d**e wyskrobalas albo nazarlas sie tabletek zeby zabic im brata lub siostre bo dwa pokemony juz masz a wiecej nie zbierasz. Puknij sie w glowe. Jaka depresje Ty niby masz?urojona chyba. Prawidziwa depresja to sprawilaby ze Ty bys nawet o seksie nie pomyslala. Idz wyskrob tak jak wszystkie te tutaj tepe p***y co je wiecznie antykoncepcja zawodzi a w rzeczywistosci sa zbyt TEPE by uprawiac bezpieczny seks bez skutkow ubocznych, ale do tego sie nigdy nie przyznaja bo ona sa inteligentne...to antykoncepcja jest zawodna :D

Gość gość
13:06 Podpisuje się pod każdym slowem

Gość gość
Nie usuwaj tej ciąży. Ja tak dlugo juz czekam i pragnę mojego dziecka! Daj mi je prosze! Prosze!!!

Gość gość
Ona nie musi sie tłumaczyć dzieciom czy komukolwiek. Ma wybór i z niego korzysta. Nie uwaza tego zarodka/płodu itd za człowieka czy dziecko wiec tym bardziej nie widze powodu do mówienia ze zabiła braciszka/siostrzyczkę-bo nie zabiła a usunęła! Wam sie moze wydawać co tam w tych małych ciasnych łbach macie ale od cudzej macicy wara!

Gość gość
gość wczoraj gość dziś co mnie obchodzi, że tysiące matek nie mogą urodzić ? niech idą do domu dziecka, tam są tysiące dzieci czekających na ciepło i miłość, ale wy fałszywe katole, potraficie tylko gęgać nad nienarodzonymi ! te , które już się urodziły, macie w d u p i e !! x x idź do domu dziecka i zobacz gdzie są te dzieci czekające na moje ciepło dzieci do adopcji nie ma w domach dziecka, małżeństwa czekają latami na telefon, ten telefon który powie że jest dziecko w domach dziecka są dzieci bez uregulowanej sytuacji prawnej no może jeszcze bardzo chore, ale każdy by chciał zdrowe tym bardziej w Pl gdzie nie ma pomocy dla rodzin z chorymi dziećmi jeżeli jest to znikoma

Gość gość
Masakra... nie słuchaj tych "staraczek" one obsesyjnie pragną dziecka,a tak naprawdę nawet nie wiedzą co je czeka i ,że nie będą miały siły psychicznej(i fizycznej od braku snu) po miesiącu z noworodkiem. .. Trzymaj się...

Gość gość
Nie nie musi sie tlumaczyc....moja ciotka 3 razy sie skrobala za mlodu. Jak sie jejdzieci dowiedzialy przypadkiem to mialy....mocny niesmak do niej jako matki. Przeciez kazde z nich mogla usunac bo cos tam. Usuniecie dziecka to dla Ciebie nie to samo co zabicie? To wroc sie dziecko drogie do podstawowki,dorosnij, nie zasypiaj na biologii a potem wroc i sprobuj ze mna rzeczowo podyskutowac. 8 tydzien-temu jak to nazywacie skrobaczki- zlepkowi komorek bije juz serce. Czym jest wiec zatrzymanie akcji sercanie wazne jak malenkiego? Mam rozumiec ze mordercy nie zabjaja, oni usuwaja ludzi ze swiata tak? I na koniec taka dobra rada: WEZCIE SIE TEPE P***Y w koncu zacznijcie interesowac PORZADNIE antykoncepcja PRZED dawaniem dupska albo nie uprawiajcie wcale jak jestescie zbyt tepe by nie zajsc w ciaze- niczym patologia gdzie chlop przychodzi zadziera babie kiece robi co ma robic i idzie a ona co rok to prorok. Z tym mi sie tylko kojarzycie. Antykoncepcja nie zawodzi tylko to wy jestescie zbyt tepe do jej stosowania i uprawiania bezpiecznego seksu. Amen.

Gość AEurope
Ja mialam aborcje farma. Zadnego problemu z tym nie bylo. Bylam w domum, sama. Bolalo przez godz, wzielam kodaine, potem nic. Krwawilam mocno przez godz, potem slabiej, plamienie do tygodnia, jak okres. Nie sluchaj idiotek na tym forum, terminacja jest czasem konieczna, bo nie wyrobisz. Masz 2 dzieci, meza/partnera, siebie. Zadbaj o tych co juz sa. Masz 2 tyg, bo aborcja farma. jest do 9 tyg.